Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονικής ληστείας

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονικής ληστείας
Θεσσαλονίκη: Μετά τον συνεργό του, σήμερα συνελήφθη και ομολόγησε ο δολοφόνος του υπαλλήλου καταστήματος ψιλικών στην Τούμπα.

Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ψιλικατζίδικο της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο υπάλληλος του μαγαζιού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, ο δράστης συνελήφθη στην οικία του νωρίς σήμερα το πρωί. Χθες το βράδυ συνελήφθη ο συνεργός του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο δράστης είναι 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ ο συνεργός του είναι 35χρονος Έλληνας. Θύμα τους ένας 44χρονος υπάλληλος υπάλληλος του καταστήματος.

Ο άνδρας ανακρίνεται από αστυνομικούς

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης συνελήφθη στο σπίτι του, νωρίς σήμερα το πρωί. Χθες το βράδυ συνελήφθη ο συνεργός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης της δολοφονίας είναι 27χρονος Αλβανός. Ο συνεργός του είναι ένας 35χρονος Έλληνας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ταυτοποίηση και η σύλληψη του άνδρα έγινε δυνατή από ένα αποτύπωμα που άφησε μέσα στον χώρο του εγκλήματος.

Αυτή την ώρα, ο άνδρας βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ανακρίνεται από τους αστυνομικούς.

Το χρονικό της ληστείας

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου, διερχόμενος πολίτης από από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας, εντόπισε τραυματισμένο τον 44χρονο υπάλληλο της επιχείρησης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, άγνωστος άντρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα, όπου με απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Κατά την αντίδραση του 44χρονου, ο δράστης του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 44χρονος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις. Λίγο αργότερα κατέληξε.

Στο βίντεο (13ο δευτερόλεπτο) φαίνεται ότι οι δύο ληστές περπατούν με γοργό βήμα. Ο ένας φοράει λευκά παπούτσια και άλλος σκουρόχρωμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments