Πολιτική

Οι δικαστές του πληκτρολογίου και η φθηνή μικροπολιτική με…πουκάμισα

Οι δικαστές του πληκτρολογίου και η φθηνή μικροπολιτική με…πουκάμισα
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο στόχαστρο των “γνωστών – αγνώστων” και τον “δικαστών του πληκτρολογίου”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο στόχαστρο των “γνωστών – αγνώστων” και τον “δικαστών του πληκτρολογίου”. Αυτή τη φορά στάθηκε ως αφορμή ένα… πουκάμισο. Θα μου πείτε ότι έχει ξαναγίνει, ακόμη και όταν ο πρωθυπουργός πήγε να εμβολιαστεί και έγινε πρώτο trend στο twitter για το γεγονός ότι έπρεπε να ξεκουμπώσει το πουκάμισο.

“Οι δικαστές του πληκτρολογίου”

Έχουμε συνηθίσει πλέον σε αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια να εμφανίζονται ξαφνικά οι δικαστές του πληκτρολογίου, ανώνυμα με ψεύτικα προφίλ και να στοχοποιούν πρόσωπα. Τη μια ο πρωθυπουργός, την άλλη η οικογένειά του, την επόμενη υπουργοί της κυβέρνησης και άλλοτε μέλη των οικογενειών ατόμων που είναι δίπλα στην κυβέρνηση. Αυτή είναι η πολιτική ή μάλλον η μικροπολιτική που προωθούν ορισμένοι.

Εν μέσω μιας υγειονομικής κρίσης που καθημερινά δίνουν “μάχη” δεκάδες συμπολίτες μας στη ΜΕΘ των νοσοκομείων, χάνονται νέοι και ηλικιωμένοι, αντί να προωθήσουν τον εμβολιασμό ορισμένοι προωθούν… πουκάμισα. Πρόσφατα, βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο ο πρωθυπουργός, όχι για τις κυβερνητικές πολιτικές και αποφάσεις αλλά για ένα πουκάμισο. Ένα πουκάμισο που είχε τα αρχικά Κ.Μ. Τα trolls χτύπησαν ξανά, σχολιάζοντας αυτά τα αρχικά και άρχισαν να σείρουν τα χίλια μύρια όσα στον πρωθυπουργό τόσο για τον ίδιο προσωπικά όσο και για την οικογένειά του.

Δείτε μερικά

Να σας θυμίσω βέβαια και εγώ ότι πολλοί από αυτούς που σχολιάζουν ήταν πρωτοστάτες στα κινήματα των αγανακτισμένων, χόρευαν στις πλατείες για να φύγει η Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και “έσκιζαν τα μνημόνια” . Ναι “έσκιζαν τα μνημόνια”. Τι όχι, τελικά;

Η πορεία του καθενός και η ιστορία δίνει τα του καίσαρος τω Καίσαρι. Ας αφήσουμε λοιπόν την μικροπολιτική του πουκάμισου και ας ασχοληθούμε με την πανδημία και την καθημερινότητα των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Αυτά! Αλλά κάτι μου λέει ότι θα επανέλθω!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments