Ελλάδα

Προπονητής τένις: Κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Προπονητής τένις: Κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του
Προπονητής τένις: Οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 35χρονος προπονητής τένις, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανηλίκων αθλητριών του. Ο άνδρας οδηγήθηκε σήμερα Τρίτη (9/11) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου μετά από μια πολύωρη διαδικασία, ανακρίτρια και εισαγγελέας του «έδειξαν» τον δρόμο για τη φυλακή.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μία κοπέλα, 17 ετών σήμερα, εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της τι είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και με άλλες συναθλήτριές της. Σάλο έχουν προκαλέσει τα λεγόμενα του πατέρα του προπονητή, ο οποίος υποστήριξε δημόσια πως ο γιος του, είχε απλώς «μια σχεσούλα» με 14χρονη κοπέλα και δεν υπήρξε ποτέ βιασμός. Όπως είπε, «ο γιος του δεχόταν συχνά κομπλιμέντα από τις νεαρές αθλήτριες και δεν μπόρεσε να αντισταθεί». Προπονητής τένις

Προπονητής τένις: Πως ο προπονητής προσπαθούσε να ξοδεύει μαζί με αθλήτριές του

Ο σάτυρος προπονητής επιδίωκε να ταξιδεύει μαζί με τις αθλήτριες του, σε τουρνουά που πραγματοποιούνταν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ταξίδευαν πολύ συχνά, σε χώρες των Βαλκανίων αλλά και στη Κύπρο. Έκλεινε δωμάτια σε πολύ καλά ξενοδοχεία προκειμένου να δελεάζει τα νεαρά κορίτσια στις οποία παρείχε υποσχέσεις για γρήγορη ανέλιξη. Το τελευταίο τους ταξίδι ήταν στα Σκόπια στις αρχές Ιουλίου. Ο προπονητής διέμεινε μαζί με τις αθλήτριες του σε πολυτελές ξενοδοχείο των Σκοπίων για πέντε συνολικά βράδια.

Ο προπονητής τένις πρώτα τις καλούσε στο σπίτι του, με το πρόσχημα να γνωριστούν καλύτερα. Μετά τις πρότεινε να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια και πάνω στη συζήτηση, τους αποκάλυπτε τις ανώμαλες σκέψεις του, ζητώντας από τις ίδιες, να μην πουν τίποτα και σε κανέναν για όσα τους έλεγε. Γονείς από το γήπεδο του τένις ανέφεραν ότι είχε κακή συμπεριφορά προς τους μαθητές του. Ο 35χρονος τούς μιλούσε άσχημα, με αποτέλεσμα κάποιοι γονείς να απομακρύνουν τα παιδιά τους από την ακαδημία.

Προπονητής τένις

Ο 35χρονος έκανε προπονήσεις σε γήπεδα των Βορείων Προαστίων συγκεκριμένα στους δήμους Φυλής, Θρακομακεδονων και Κηφισιάς. Μέσα στο καλοκαίρι όμως, ενημέρωσε τους γονείς των νεαρών αθλητών ότι κατόπιν προβλήματος που δημιουργήθηκε με τη νομική χρήση των γηπέδων, στα οποία εδρεύει ο σύλλογος, θα αναγκαζόταν να αναζητήσει νέα έδρα.

Οι γονείς των δύο κοριτσιών αμέσως επισκέφτηκαν τη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του προπονητή, ο οποίος και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια. Οδηγείται αύριο στον ανακριτή για να απολογηθεί και κατόπιν ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του αντιμετώπιση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments