Ελλάδα

Προπονητής τένις: Ο 35χρονος ταξίδευε με τις ανήλικες μαθήτριες του σε πολυτελή ξενοδοχεία

Προπονητής τένις: Ο 35χρονος ταξίδευε με τις ανήλικες μαθήτριες του σε πολυτελή ξενοδοχεία
Προπονητής τένις: Ο 35χρονος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων μαθητριών του. Δρούσε στα Βόρεια Προάστια.

Ο 35χρονος προπονητής τένις έχει συλληφθεί και κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων μαθητριών του. Ο δάσκαλος του τένις που κατηγορείται ότι αποπλάνησε δύο ανήλικες μαθητριές του στη σελίδα του στο facebook έχει αναρτήσει φωτογραφίες με ανήλικα κορίτσια από τα τουρνουά Ελλάδας και εξωτερικού. Ποζάρει πάντα χαμογελαστός κρατώντας αγκαλιά τις ανήλικες μαθήτριές του. Προπονητής τένις

Έκλεινε  δωμάτια σε πολυτελή ξενοδοχεία χωρίς να υποπτεύονται το παραμικρό οι γονείς των κοριτσιών

Στην τελευταία ανάρτησή του, λίγη ώρα πριν συλληφθεί, συγκεκριμένα στις 4 Νοεμβρίου, ανέβασε τις φωτογραφίες τριών ακόμη ανήλικων αθλητριών του, θέλοντας με αυτή τη κίνηση, να τις επιβραβεύσει για τις εμφανίσεις τους σε τουρνουά που έλαβε χώρα στο δήμο Μαραθώνα.

 Στην ανάρτησή του γράφει:

«Η αθλήτρια μας Έ.Δ έκανε για άλλο ένα τουρνουά μερικές πολύ καλές εμφανίσεις και μας γέμισε υπερηφάνεια κατακτώντας τη δεύτερη θέση σε δύο τελικούς που αγωνίστηκε ,στα μονά της κατηγορία Κ12 και στα διπλά με συμπαίκτρια τη Μ.Α! Πολλά μπράβο στο κορίτσι μας που δείχνει φοβερή σταθερότητα και συνεχή παρουσία σε τελικούς σχεδόν σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος!».

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o σάτυρος προπονητής επιδίωκε να ταξιδεύει μαζί με τις αθλήτριες του, σε τουρνουά που πραγματοποιούνταν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ταξίδευαν πολύ συχνά, σε χώρες των Βαλκανίων αλλά και στη Κύπρο. Έκλεινε δωμάτια σε πολύ καλά ξενοδοχεία προκειμένου να δελεάζει τα νεαρά κορίτσια στις οποία παρείχε υποσχέσεις για γρήγορη ανέλιξη. Το τελευταίο τους ταξίδι ήταν στα Σκόπια στις αρχές Ιουλίου. Ο προπονητής διέμεινε μαζί με τις αθλήτριες του σε πολυτελές ξενοδοχείο των Σκοπίων για πέντε συνολικά βράδια.

Ο προπονητής τένις πρώτα τις καλούσε στο σπίτι του, με το πρόσχημα να γνωριστούν καλύτερα. Μετά τις πρότεινε να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια και πάνω στη συζήτηση, τους αποκάλυπτε τις ανώμαλες σκέψεις του, ζητώντας από τις ίδιες, να μην πουν τίποτα και σε κανέναν για όσα τους έλεγε. Γονείς από το γήπεδο του τένις ανέφεραν ότι είχε κακή συμπεριφορά προς τους μαθητές του. Ο 35χρονος τούς μιλούσε άσχημα, με αποτέλεσμα κάποιοι γονείς να απομακρύνουν τα παιδιά τους από την ακαδημία.
Προπονητής τένις

Ο 35χρονος συνελήφθη σε περιοχή των βορείων προαστίων από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων ύστερα από καταγγελίες γονέων

Ο 35χρονος εκανε προπονήσεις σε γήπεδα των Βορείων Προαστίων συγκεκριμένα στους δήμους  Φυλής, Θρακομακεδονων και Κηφισιάς. Μέσα στο καλοκαίρι όμως, ενημέρωσε τους γονείς των νεαρών αθλητών ότι κατόπιν προβλήματος που δημιουργήθηκε με τη νομική χρήση των γηπέδων, στα οποία εδρεύει ο σύλλογος, θα αναγκαζόταν να αναζητήσει νέα έδρα.

Οι γονείς των δύο κοριτσιών αμέσως επισκέφτηκαν τη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του προπονητή, ο οποίος και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια. Οδηγείται αύριο στον ανακριτή για να απολογηθεί και κατόπιν ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του αντιμετώπιση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments