Lifestyle

Ben Affleck – Jennifer Lopez: Το τρυφερό φιλί στο αεροδρόμιο

Ben Affleck – Jennifer Lopez: Το τρυφερό φιλί στο αεροδρόμιο
Ben Affleck – Jennifer Lopez: Το τρυφερό φιλί στο αεροδρόμιο λίγο πριν τον αποχωρισμό και η επανασύνδεση μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

Μετά απο 17 χρόνια από τον χωρισμό τους ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez είναι πιο ερωτευμένοι από και δεν μπορούν να κρύψουν σε κάθε τους εμφάνιση τον παθιασμένο ερωτά τους. Μετά τις κοινές τους εμφανίσεις σε επίσημες εκδηλώσεις οι δυο τους κάνουν αρκετά συχνά βόλτες όπου δεν κρύβουν την μεταξύ τους αγάπη. Ben Affleck - Jennifer Lopez

Μάλιστα, αφού πέρασαν μαζί το ζευγάρι Ben Affleck- Jennifer Lopez το Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ο 49χρονος ηθοποιός έδωσε στην 52χρονη τραγουδίστρια ένα παθιασμένο φιλί, λίγο πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους στο αεροδρόμιο της πόλης, από όπου η pop star θα πετούσε για Βανκούβερ. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν μπορεί χωριστά ούτε στιγμή αν και οι υποχρεώσεις τους δεν τους το επιτρέπουν εκείνοι βρίσκουν τον τρόπο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του ζευγαριού αναφέρουν:

«Η Τζένιφερ με τον Μπεν πέρασαν μαζί το σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες. Εξακολουθούν να έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον όποτε μπορούν, είναι απίστευτα χαρούμενοι όταν βρίσκονται μαζί. Είναι σαν η απόσταση να τους έχει κάνει να εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο τη σχέση τους. Η Τζένιφερ μιλάει συνέχεια για το πόσο καταπληκτικός είναι ο Μπεν. Την κάνει πολύ χαρούμενη».
Ben Affleck - Jennifer Lopez

«Είχε πάντα εμμονή με τον Μπεν. Πάντα αγαπούσαν ο ένας τον άλλον»

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά το 2002, αλλά ανέβαλαν τον γάμο τους, το 2003, λίγο πριν παντρευτούν. Χώρισαν επίσημα τον Ιανουάριο του 2004. Φέτος, εμφανίστηκαν δημοσίως στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ως ζευγάρι και στο Met Gala έκτοτε είναι αχώριστοι.
Όταν χώρισαν και οι δύο παντρεύτηκαν γρήγορα τους νέους τους συντρόφους: Η J. Lo ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον διάσημο τραγουδιστή Μαρκ Άντονι μέσα σε πέντε μήνες, ενώ έξι μήνες αργότερα, ο Μπεν Άφλεκ έδωσε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, με την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο σετ της ταινίας Gigli, με τον Μπεν Άφλεκ να έλεγε τότε ότι «Είναι η πιο αστεία, η πιο αριστοκρατική, πιο μεθυστική γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments