Lifestyle

Κατερίνα Βρανά: «Σχεδόν πέθανα από το σηψαιμικό σοκ»

Κατερίνα Βρανά: «Σχεδόν πέθανα από το σηψαιμικό σοκ»
Κατερίνα Βρανά: «Ενοχλούνται που αυτοσαρκάζομαι λέγοντας ότι είμαι ανάπηρη. Να θίγεστε που δεν υπάρχει πρόσβαση για τους ανάπηρους».

Η Κατερίνα Βρανά ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της.

Κατερίνα Βρανά: «Το 2017 σχεδόν πέθανα»

«Η αναπηρία δεν είναι κάτι κακό, είναι μία κατάσταση. Συνέβη κι αυτό. Δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε από αυτό κι από την λέξη αναπηρία» τόνισε η ίδια συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

«Το 2017 σχεδόν πέθανα. Διάτρηση εντέρου, που οδήγησε σε σηψαιμία και σηψαιμικό σοκ αλλά δεν πέθανα. Αυτό άφησε πάρα πολλά κατάλοιπα. Η αναπηρία δεν είναι κάτι κακό, είναι μία κατάσταση. Συνέβη κι αυτό. Δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε από αυτό κι από την λέξη αναπηρία. Νομίζω ότι η πολιτεία κι η κοινωνία έχει αρχίσει λίγο να κινείται όχι μόνο στην αποδοχή αλλά και στην ένταξη ανθρώπων με δυσκολίες στην καθημερινή ζωή» εξήγησε η ηθοποιός και συνέχισε:

Κατερίνα Βρανά: Αντιμετωπίζω δυσκολίες

«Αλλά αντιμετωπίζω ακόμα μεγάλες δυσκολίες, ιδίως σε παλιές πόλεις, όπως η Αθήνα. Στην Ρώμη μου βγήκε η πίστη. Λόγω αρχαιότητας και δομής, έχουν στενούς δρόμους, χάλια πεζοδρόμια, γλιστράνε, δεν υπάρχουν προσβάσεις κι ο κόσμος παρκάρει όπου να ναι».

Κατερίνα Βρανά: Να θίγεστε που δεν υπάρχει πρόσβαση στην Ελλάδα για τους ανάπηρους

«Μιλάω λίγο πιο γρήγορα, πιο καθαρά, κάνω μικρά βήματα, δεν πέφτω» τόνισε, επίσης. Όσον αφορά την κριτική που δέχθηκε όταν σε δημόσιο σχόλιό της προς τον Κώστα Μακεδόνα παράλλαξε την ατάκα της Τζένης Μπότση από τη σειρά «Το σημάδι του Έρωτα» και του είπε «Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η ανάπηρη;», η ίδια δήλωσε: 

«Μου είπαν ότι δεν είναι σωστό να αυτοσαρκάζομαι λέγοντας πως είμαι είμαι ανάπηρη. Είναι ο επιστημονικός ιατρικός όρος. Έπαιξα με την ατάκα της Τζένης Μπότση γράφοντας στον Κώστα  Μακεδόνα “τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η ανάπηρη; Μην θίγεστε με τη λέξη, να θίγεστε που δεν υπάρχει πρόσβαση στην Ελλάδα για τους ανάπηρους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments