Αθλητισμός

Μάνταλος: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σωματικά και ψυχικά»

Μάνταλος: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σωματικά και ψυχικά»
Μάνταλος: Ο Έλληνας διεθνής τόνισε πως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σωματικά και ψυχικά σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Ο Πέτρος Μάνταλος, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού (11/11) αγώνα της εθνικής κόντρα στην Ισπανία, εξέφρασε την επιθυμία του και την πίστη που έχει στην ομάδα για να φέρουν αύριο τη νίκη.

Αρχικά, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ανέφερε: «Ξέρουμε όλοι τι εστί Ισπανία. Μια ομάδα που αρέσκεται στο να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, τη μπάλα στα πόδια. Σίγουρα το έργο μας μόνο εύκολο δεν είναι, είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». Μάνταλος

Για την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1), τόνισε ο Μάνταλος: «Έχει περάσει αρκετός καιρός απ’ αυτό το ματς. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, για να κερδίσεις ή να πάρεις κάτι από την Ισπανία μπορεί και το 110% των προσπαθειών μας να μην είναι αρκετό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σωματικά και ψυχικά σε όλη τη διάρκεια του ματς, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό».

Έχουμε πίστη στον εαυτό μας

Για το αν θα έρθει η πολυπόθητη νίκη αύριο: «Αν δεν το πιστεύαμε εμείς οι ίδιοι δεν θα ήμασταν εδώ για να παίξουμε. Σίγουρα είναι δύσκολο να κερδίσεις έναν τέτοιο αντίπαλο, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, αλλά έχουμε πίστη στον εαυτό μας και θεωρούμε ότι μπορούμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας».

Τέλος, ερωτηθείς για την τελευταία επταετία που διανύει η εθνική ομάδα, δίχως επιτυχίες, απάντησε: «Είναι μια ερώτηση όπως η προηγούμενη. Σας είπα πίστη υπάρχει. Για το ότι δεν έχουμε επιτυχίες τα τελευταία χρόνια δεν είναι κανείς μας περήφανος με πρώτο εμένα. Γιατί όχι να μην είναι αύριο το ξεκίνημα για επιτυχίες για την εθνική μας ομάδα».

Δηλώσεις έκανε και ο  προπονητής της εθνικής ομάδας Φαν’τ Σιπ

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ μίλησε για τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του παρά τα σενάρια που ακούγονταν για απομάκρυνση του.  Μάνταλος

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας επισήμανε ανάμεσα στα άλλα μετά την προπόνηση της Δευτέρας πως «η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Όμως έχουμε δείξει πως μπορούμε. Θα τα δώσουμε όλα. Μετά την Ισπανία έχουμε το Κόσοβο. Θέλουμε να τελειώσουμε με καλό τρόπο. Κάποιοι παίκτες ίσως πάρουν ευκαιρίες γιατί έχουμε τιμωρίες και τραυματισμούς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments