Ελλάδα

Expendables 4: Τρεις τραυματίες από τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας

Expendables 4: Τρεις τραυματίες από τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας
Expendables 4: Ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά.

Ανησυχία επικρατεί στην παραγωγή της ταινίας ”Expendables 4” (Αναλώσιμοι 4), τα γυρίσματα της οποίας γίνονται στη Θεσσαλονίκη μετά από τρεις τραυματισμούς που έχουν σημειωθεί σε λίγες μέρες, με τον έναν μάλιστα να είναι σοβαρός. Τρία άτομα , δυο τεχνικοί και ένας κασκαντέρ, τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

Η είδηση για τους τραυματισμούς των τριών εργαζομένων στα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας που γίνονται στη Θεσσαλονίκη έρχεται ενώ ακόμη δεν έχει ξεπεραστεί το σοκ με το θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς, την οποία πυροβόλησε κατά λάθος ο Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα του Rust.

Expendables 4: Πως έγιναν οι τραυματισμοί

Ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε. Ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι. Παρά τους τραυματισμούς στο σετ της ταινίας, τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» συνεχίζονται κανονικά.

Ανακριβείς χαρακτηρίζει τις πληροφορίες αναφορικά με ατυχήματα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4». Σύμφωνα με ανακοίνωση των στελεχών της παραγωγής, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυτών, η παραγωγή «λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια του συνεργείου». Αναμένεται μάλιστα και ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής για το θέμα εντός της ημέρας.

Την ίδια ώρα, αέρας Χόλιγουντ πνέει στην Θεσσαλονίκη εδώ και δύο ημέρες αφού Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, 50 Cent και Μέγκαν Φοξ βρίσκονται στην πόλη για τα γυρίσματα της τέταρτης συνέχειας των «Αναλώσιμων».

Expendables 4: Στην Ελλάδα πολλοί αστέρες του Hollywood

Στην Σαντορίνη βρέθηκε η Μέγκαν Φοξ, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της Machine Gun Kelly, όπως αποκαλύπτει πρόσφατη φωτογραφία. Συγκεκριμένα, το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ που εμφανίστηκαν μαζί και στα βραβεία MTV φωτογραφήθηκε με τον Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Καρυπίδη.

Expendables 4

Όπως αναγράφεται πάνω στο στιγμιότυπο, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο αθλητής, συνάντησε την Μέγκαν Φοξ και τον Machine Gun Kelly στην Σαντορίνη. Η ηθοποιός βρίσκεται αυτό το διάστημα στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας της ταινίας «The Expendables 4» του Σιλβέστερ Σταλόνε, που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη και φυσικά, από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο διάσημος τραγουδιστής.

Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι συνδύασε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με ένα ταξίδι αναψυχής σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων των Αναλώσιμων, στην χώρα μας αυτές τις ημέρες βρίσκονται και άλλα διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Τζέισον Στέιθαμ, ο Άντι Γκαρσία και ο 50 Cent. Από σήμερα έως και δύο εβδομάδες στη χώρα μας θα έρχονται τα αστέρια του Χόλιγουντ στην Θεσσαλονίκη καθώς τα γυρίσματα της ταινίας Expendables 4 φέρνουν στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς παγκοσμίως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments