Διεθνή

Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος από το περιστατικό ο ηθοποιός – Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες

Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος από το περιστατικό ο ηθοποιός – Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες
Άλεκ Μπάλντουιν: Εμφανίζεται σχεδόν κλαμμένος να μιλά με κάποιον στο τηλέφωνο, και να σκύβει ακουμπώντας το χέρι στο γόνατό του, σαν να προσπαθεί να συνέλθει από τη θλίψη που τον πλημμυρίζει.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται το Χόλιγουντ, από το ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τραυμάτισε θανάσιμα με όπλο τη διευθύντρια φωτογραφία Χαλίνα Χάτσινς.

Ο Μπάλντουιν οδηγήθηκε σε εγκαταστάσεις της αστυνομίας στη Σάντα Φε για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το τραγικό συμβάν. Δεν συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες εις βάρος του. Η εφημερίδα New Mexican δημοσίευσε φωτογραφίες έξω από το γραφείο του αστυνομικού ερευνητή στη Σάντα Φε, όπου ο Μπάλντουιν εμφανίζεται σχεδόν κλαμμένος να μιλά με κάποιον στο τηλέφωνο, και να σκύβει ακουμπώντας το χέρι στο γόνατό του, σαν να προσπαθεί να συνέλθει από τη θλίψη που τον πλημμυρίζει.

Άλεκ Μπάλντουιν: Τι είναι έως τώρα γνωστό

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για το τρομερό περιστατικό, ο 63χρονος σταρ γύριζε μια σκηνή για την ταινία (της οποίας είναι και συμπαραγωγός) στο Ράντσο Μπονάνζα Κρικ, κοντά στην πόλη Σάντα Φε του Νέου Μεξικό, όταν ένα όπλο που βρισκόταν στο σετ ως σκηνικό αντικείμενο εκπυρσοκρότησε, γύρω στις 13.50 την Πέμπτη (τοπική ώρα). Η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ πολύ σοβαρά τραύματα υπέστη και ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα, σκηνοθέτης του γουέστερν. Η Χάτσινς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Σάντα Φε όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ ο Σόουζα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιατρικό Κέντρο Christus St. Vincent.

Δηλώσεις στα μέσα έκανε και ο σερίφης που διερευνά την υπόθεση, ονόματι Χουάν Ρίος, ο οποίος ανέφερε πως το περιστατικό έγινε είτε κατά τη διάρκεια πρόβας είτε των γυρισμάτων, ενώ το γραφείο του σερίφη παίρνει καταθέσεις από ανθρώπους της παραγωγής για να καθορίσει πώς πυροβολήθηκαν τα δύο μέλη της από τον ηθοποιό. «Προσπαθούμε να προσδιορίσουμε τώρα πώς και ποιος τύπος βλήματος χρησιμοποιήθηκε στο πυροβόλο όπλο», είπε. Πληροφορίες από τα Αμερικανικά Μέσα αναφέρουν ότι η 42χρονη χτυπήθηκε στην κλείδα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με αεροπλάνο εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments