Διεθνή

Μπουρλά: Εγκληματίες όσοι παραπληροφορούν για τα εμβόλια

Μπουρλά: Εγκληματίες όσοι παραπληροφορούν για τα εμβόλια
Μπουρλά: «Είναι εγκληματίες γιατί έχουν κυριολεκτικά κοστίσει εκατομμύρια ζωές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας.

Εγκληματίες χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, όσους παραπληροφορούν για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όσοι λένε fake news για τα εμβόλια κατά της COVID-19 ευθύνονται για την απώλεια «εκατομμυρίων ζωών», ενώ πιστεύει πως μπορούμε να «επιστρέψουν στην κανονικότητα» μόνο όταν εμβολιαστούμε όλοι.

Μιλώντας σε think tank που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ, υπογράμμισε πως μια «πολύ μικρή» ομάδα ανθρώπων «παραπληροφορεί» σχετικά με τα εμβόλια της COVID-19, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου της εταιρείας του.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι εγκληματίες» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Pfizer.

«Δεν είναι κακοί άνθρωποι. Είναι εγκληματίες γιατί έχουν κυριολεκτικά κοστίσει εκατομμύρια ζωές» πρόσθεσε.

Μπουρλά: Δείτε αναλυτικά:

Λίγα λόγια για τον Αλβέρτο Μπουρλά

Ο Αλβέρτος Μπουρλά (γενν. 21 Οκτωβρίου 1961) είναι Έλληνας διδάκτωρ της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer. Εντάχθηκε στην εταιρεία το 1993, και κατείχε διάφορους διευθυντικούς ρόλους σε διάφορα παραρτήματα της Pfizer, μεταξύ αυτών στην Zoetis (τότε γνωστή ως τμήμα υγείας των ζώων), στα παραρτήματα εμβολίων, ογκολογίας, καταναλωτικής υγειονομικής φροντίδας, καθώς και στο παράρτημα Innovative Health της Pfizer, στο οποίο υπάγονται διάφορα τμήματα της εταιρείας.

Πριν την προαγωγή του σε διευθύνοντα σύμβουλο ήταν γενικός διευθυντής επιχειρήσεων της εταιρείας. Πέρα από τη συμμετοχή του στα διοικητικά συμβούλια της Pfizer και του ομώνυμου ιδρύματος της εταιρείας (Pfizer Foundation), έχει διατελέσει μέλος του Οργανισμού για την Καινοτομία στη Βιοτεχνολογία, της ΜΚΟ Catalyst, της Συνεργασίας για τη Νέα Υόρκη και του Συνδέσμου Φαρμακευτικής Έρευνας και Παραγωγών της Αμερικής. Είναι μέλος του Συμβουλίου Επιχειρήσεων και της Στρογγυλής Τράπεζας των Επιχειρήσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments