Video

Ελένη Πετρουλάκη: «Η μητέρα μου με γέννησε στα 15»

Ελένη Πετρουλάκη: «Η μητέρα μου με γέννησε στα 15»
Ελένη Πετρουλάκη: «Η μητέρα μου με γέννησε στα 15 και μεγάλωσα στη Κρήτη, εγώ έκανα πιο μεγάλη παιδιά, και έχω άλλη ωριμότητα».

Η Ελένη Πετρουλάκη ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκης και μίλησε για το ιδανικό σώμα, τη μητέρα της, αλλα και την δική της οικογένεια.

Αρχικά ανέφερε από που ξεκίνησε λέγοντας:

«Ήρθα για σπουδές και έμεινα στην Αθήνα, μεγάλωσα στην Κρήτη και ήρθα στην Αθήνα για σπουδές. Με την αδερφή μου τα καταφέραμε μόνες μας, και ευχαριστώ την μητέρα μου που μου έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές και αρχές και στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων».

«Τώρα σκέφτομαι τί περνούσε η μητέρα μου μαζί μας. Οδηγούσα μία μηχανή τότε, και τώρα δε μπορώ να διανοηθώ ότι τα παιδιά μου θα οδηγούν μηχανή, θα τρελαθώ!Εγώ αγαπούσα τη γυμναστική πάρα πολύ, ξεκίνησα τον αθλητισμό από μικρό παιδί, από 8 ετών, και στην Κρήτη δεν ξέρω αν θα είχα πετύχει αυτό που ήθελα», δήλωσε στη συνέχεια η γνωστή γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη.

Ελένη Πετρουλάκη

«Οι εποχές έχουν αλλάξει, τώρα βγαίνουν τα παιδιά μου έξω και τρέμω, τώρα καταλαβαίνω. Είμαι πιο ψύχραιμη όσο μπορώ. Η μητέρα μου με γέννησε στα 15, εγώ έκανα πιο μεγάλη παιδιά, και έχω άλλη ωριμότητα. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά αλλά με επηρεάζει όλο αυτό που γίνεται με τα social media και τον φόβο»

Όταν προσπαθούσε να αποκτήσει παιδιά είπε η Ελένη Πετρουλάκη μεταξύ άλλων:

«Το πίστευα και το πίστεψα ότι θα μείνω έγκυος. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δυσκολεύτηκα αλλά τα κατάφερα, γέννησα φυσιολογικά, όλα είναι στο μυαλό. Δεν έκανα τα παιδιά μου με εξωσωματική όπως ειπώθηκε στο παρελθόν. Είχα σκοπό να υιοθετήσω και ένα παιδί, το είχα σκεφτεί δεν είναι κακό. Μέσα σε 5 χρόνια ήρθαν όλα τα παιδιά, οι αλλαγές στην ζωή μου έγιναν πολύ γρήγορα. Ο κόσμος έχει διαφορετική εντύπωση, πιστεύει ότι οι άνθρωποι της τηλεόραση, έχουν τα προβλήματά τους λυμένα, δεν είναι έτσι. Πέρασα δύσκολα, αλλά έβαλα όρια στον εαυτό μου και τα κατάφερα, έπρεπε να βάλω προτεραιότητες στη ζωή μου».

Για την επαγγελματική καριέρα της και τις προκλήσεις της δουλειάς η Ελένη Πετρουλάκη τόνισε:

«Έχω ανοίξει στη Γλυφάδα, ένα κέντρο ολιστικής προσέγγισης που συνδυάζει την διατροφή και τη γυμναστική με την ψυχολογία. Πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η διατροφή δεν είναι στέρηση, είναι συνδυασμός πολλών τροφών. Στην Ελλάδα έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό παιδικής παχυσαρκίας, πρέπει να διαμορφώσουμε τις συνήθειές μας. Στο σπίτι τρώμε κανονικό φαγητό, δεν στερούμαστε. Τα παιδιά μου ασχολούνται με τον στίβο και η 14χρονη κόρη μου παίζει ποδόσφαιρο!Η μία κόρη μου δεν ασχολείται με τίποτα από αυτά, της αρέσει το θέατρο. Έχουν όλα τον δικό τους χαρακτήρα». Ελένη Πετρουλάκη

Για την γυμναστική που επιλέγει: «Γυμνάζομαι καθημερινά 20 λεπτά, με ένα νέο πρόγραμμα που έχω δημιουργήσει. Προσφέρω την δυνατότητα μέσω ενός βίντεο στην πλατφόρμα της ιστοσελιδας μου, με 20 λεπτά, 3 φορές τη βδομάδα, να γυμναστεί όποιος θέλει, ακόμα και αυτός που βαριέται ή δεν έχει χρόνο. Τις 3 πρώτες μέρες θα είναι δύσκολα, αλλά μετά το συναίσθημα που θα δημιουργηθεί, δεν περιγράφεται»

Τέλος μίλησε για τις περιπτώσεις που συνήθως συναντάει  λέγοντας:

«Έρχονται πολλές έφηβες στο γραφείο μου και μου μιλούν συνήθως χωρίς την παρουσία της μητέρας τους, γιατί πάντα οι μητέρες επεμβαίνουν σε όλα, και μου λένε ότι θέλουν να αδυνατίσουν δείχνοντάς μου φωτογραφίες από διάσημες γυναίκες. Η άσκηση δεν είναι για να έχουμε το τέλειο σώμα, είναι θεραπεία είναι για την ευεξία μας. Μου έρχονται με φωτογραφίες στο γραφείο μου, και μου λένε ότι θέλουν να γίνουν σαν την Κιμ Καρντάσιαν. «Αν την είχα μπροστά μου, θα την χαστούκιζα.Έχω συναντήσει πολλές περιπτώσεις, έχουμε δύο κατηγορίες, αυτούς που δεν ασχολούνται καν και απλά πάνε και βγάζουν φωτογραφίες στο instagram, και υπάρχουν και οι άλλοι που το αγαπάνε πολύ πραγματικά και επιδιώκουν την ευεξία τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments