Αθλητισμός

Αραούχο: Απρόοπτο λίγο πριν τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ

Αραούχο: Απρόοπτο λίγο πριν τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ
Αραούχο: Ο Αργεντινός άσος ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι και προέβη σε εξετάσει χωρίς να είναι κάτι σοβαρό, ενώ έχει ξεκινήσει θεραπεία.

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε με τον Σέρχιο Αραούχο στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός άσος ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι και στις εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό αλλά ένα μυϊκός σπασμός. Θα αρχίσει να κάνει θεραπεία και όπως και στην περίπτωση του Τσούμπερ η κατάστασή τους θα επανεξετάζεται κάθε ημέρα.

Όπως για τον Ελβετό άσο έτσι και για τον Αργεντινό υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με το ιατρικό επιτελείο από την στιγμή που υπάρχει χρόνος να έχει αποφασίσει να μην πιέσει και τους δύο παίκτες. Αραούχο

Αραούχο: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Σέρχιο Εζεκιέλ Αραούχο είναι Αργεντινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την Μπόκα Τζούνιορς. Στην πρώτη ομάδα αγωνίστηκε ελάχιστες φορές με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός. Αρχικά στην Τίγκρες του Μεξικό και στη συνέχεια στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Οι εμφανίσεις του στην Ισπανία έκαναν την Λας Πάλμας να κινηθεί για την απόκτηση του.

Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά τον απέκτησε αρχικά δανεικό. Ο Αργεντινός πέτυχε 25 τέρματα και βοήθησε την ομάδα του να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Το 2015 η Λας Πάλμας προχώρησε στην αγορά του. Το χειμώνα του 2017, δόθηκε δανεικός στην ΑΕΚ Αθηνών, όπου αγωνίστηκε ως επιθετικός. Στις 31 Αυγούστου 2017, δόθηκε και πάλι δανεικός στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά για ένα χρόνο.

  • Το 2018, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος με την ΑΕΚ.
  • Το 2020, ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει στην ΑΕΚ με δανεισμό και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.
  • Τελικά η ΑΕΚ δεν έκανε χρήση της οψιόν και ο παίκτης επέστρεψε στην Λας Πάλμας.
  • Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής.
  • Από τις 13 Ιουλίου 2021 θεωρείται μόνιμος παίκτης της ΑΕΚ αφού η “Ένωση” αγόρασε τον παίκτη με το ποσό του 1,5 εκ. ευρώ, πόσο το οποίο μπορεί να φτάσει τα 1,7 εκ. ή ακόμα και τα 2 εκ. ευρώ με την εκπλήρωση κάποιων μπόνους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments