Ελλάδα

Χαλάνδρι: H εικαστικός σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της στην Αλβανία

Χαλάνδρι: H εικαστικός σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της στην Αλβανία
Χαλάνδρι: Απειλούσε να ρίξει την μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε, προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα μετά την απόπειρα δολοφονίας του οφθαλμιάτρου στο Χαλάνδρι από την 49χρονη εικαστικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, το 2017 ο γιατρός είχε προχωρήσει σε καταγγελία κατά της 49χρονης καθώς η εικαστικός δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως το κοριτσάκι που είχε πάρει για να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο.

Η εικαστικός είναι κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η σύζυγος του γιατρού δήλωσε πως «η Κλοντιάνα είχε βάλει πιστόλι και στην κόρη της».

Χαλάνδρι: Σχεδίαζε την απαγωγή της κόρης της

Μάλιστα, σύμφωνα ε τις πληροφορίες του MEGA, η εικαστικός σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της στην Αλβανία, σχέδιο το οποίο ματαιώθηκε όταν την ανακάλυψαν οι αστυνομικοί. Το σοκαριστικό είναι ότι αφού η γυναίκα αντιλήφθηκε πως τα ίχνη της παρακολουθούνταν και τελικά οι Αρχές έφτασαν στην πόρτα της, απειλούσε να ρίξει την μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε, προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις οι αστυνομικοί αποχώρησαν και τότε η 49χρονη βρήκε ευκαιρία να δραπετεύσει με αμάξι κατευθυνόμενη στην Αλβανία. Ωστόσο, το σχέδιό της ματαιώθηκε ξανά, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του κοριτσιού που έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Χαλάνδρι: Τι δήλωσε ο δικηγόρος του γιατρού

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο γνωστός γιατρός που πυροβολήθηκε από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του στο Χαλάνδρι. Ο δικηγόρος του γιατρού, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης μίλησε ζωντανά στο LIVE NEWS για την κατάσταση της υγείας του οφθαλμίατρου, υπογραμμίζοντας πως η κατηγορούμενη ήταν ένα διαταραγμένο άτομο που συνεχώς παραβίαζε τα ασφαλιστικά μέτρα. Χαλάνδρι

Ο δικηγόρος ανέφερε πως ο άτυχος γιατρός είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο οι σφαίρες έχουν δημιουργήσει ζημιά. «Έχω χαρακτηρίσει την σχέση τους κόλαση, έτσι όπως την έχω βιώσει εδώ και 13 χρόνια. Πρόκειται για ένα σατανικό άτομο, είχε εμμονές, φαντασιώσεις, ζούσε με ψευδαισθήσεις. Ο γιατρός αναγνώρισε το σφάλμα του και από δω και πέρα ήταν υπεύθυνος για το παιδί του. Πήρε την επιμέλειά του, δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο», δήλωσε αρχικά.

«Είχαμε πάρει δικαστική απόφαση για ασφαλιστικά μέτρα, αυτή η γυναίκα δεν έπρεπε να τον πλησιάζει στα 100 μέτρα. Αυτό το άτομο δεν καταλάβαινε τίποτα, έκανε τα πάντα για να εξυπηρετήσει τα συμφεροντα της», τόνισε ο κ. Αλεξανδράκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments