Ελλάδα

Σύζυγος του οφθαλμίατρου: Η Κλοντιάνα είχε βάλει πιστόλι και στην κόρη της

Σύζυγος του οφθαλμίατρου: Η Κλοντιάνα είχε βάλει πιστόλι και στην κόρη της
Σύζυγος του οφθαλμίατρου: Δεν έχουν τελειωμό οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις σχετικά με το αποτρόπαιο έγκλημα στο Χαλάνδρι.

Το αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι έχει σοκάρει πανελλαδικώς την κοινή γνώμη, μα οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι εξίσου ανατριχιαστικές. Η 49χρονη εικαστικός από την Αλβανία περίμενε το θύμα της, τον 68χρονο οφθαλμίατρο στην είσοδο της πολυκατοικίας του, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας. 

Ο γιατρός μαζί με την κόρη του, που είχε αποκτήσει με τη δράστιδα και είχε κερδίσει την επιμέλεια στον Άρειο Πάγο, δέχθηκε πυροβολισμούς από την Κλοντιάνα Τσέλο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του και να δίνει μάχη για να κρατηθεί ζωντανός, σε κρίσιμη κατάσταση.

Το τραγικό περιστατικό, μάλιστα, έγινε μπροστά στα μάτια του παιδιού, το οποίο επιχείρησε μετά τους πυροβολισμούς να αρπάξει η 48χρονη αλλά εκείνο αντιστάθηκε και γλίτωσε την απαγωγή. Η μικρή, μάλιστα, κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ότι «η μαμά έβγαλε ένα πιστόλι από την τσάντα της και πυροβόλησε τον μπαμπά».

Χαλάνδρι: Τρομερές αποκαλύψεις από τη σύζυγο του θύματος

Η σύζυγος του οδοντίατρου, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/11) έξω από το σπίτι τους στο Χαλάνδρι, σήμερα το πρωί μίλησε στους δημοσιογράφους τόσο για την κατάσταση της υγείας του ενώ περιέγραψε την κατάσταση φόβου, στην οποία ζούσαν εδώ και πολλά χρόνια. “Ήξερα ότι βρισκόταν κάτω από την πολυκατοικία η δράστης και ανησυχούσαμε για την ασφάλεια της μικρής, είπε, προσθέτοντας πως αν ήταν και εκείνη κάτω θα την είχε πυροβολήσει η 49χρονη.

Χαλάνδρι: Είχε απειλήσει με όπλο στο κεφάλι την κόρη της

Φοβόμασταν πάντα, είπε, αλλά χθες και όλες αυτές τις ημέρες φοβόμασταν ακόμα πιο έντονα. Δεν είναι ότι έκανε φασαρίες, είναι μια γυναίκα που περιμένει έξω, είναι ψυχοπαθής και ασκεί ψυχολογική βία. Ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη” είπε η κα Τζάνις. Μάλιστα ανέφερε ότι είχε απειλήσει η 49χρονη και την 12χρονη κόρη της. Η κα Τζάνις σημείωσε ότι το δικαστήριο είχε αποφασίσει να μην έχει καμία επαφή με το παιδί.

«Ο άνδρας μου τη φοβόταν» είπε η γυναίκα και αποκάλυψε ότι η 49χρονη εικαστικός «είχε βάλει πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας».

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τη Βρετανίδα σύζυγό του, το θύμα χειρουργήθηκε δυο φορές και η ζωή του κινδυνεύει ακόμα.

Από το 2016, όταν ο 68χρονος γιατρός κέρδισε τη μάχη για την επιμέλεια του παιδιού, στην 49χρονη εικαστικό είχε απαγορευτεί οποιαδήποτε σχέση με το παιδί.

Αναφερόμενο στη χθεσινό συμβάν και την ώρα των πυροβολισμών η σύζυγος του οφθαλμιάτρου είπε: «Ήμουν πάνω γιατί ήξερα ότι η Κλαούντια ήταν κάτω και προσπαθούσαμε να γυρίσει η Μελίνα με όση ασφάλεια γίνεται γιατί δεν είχαμε υποστήριξη καθόλου όλα αυτά τα χρόνια και άκουσα τους πυροβολισμούς».

Απαντώντας στην ερώτηση αν θα την πυροβολούσε η δράστις στην περίπτωση που ήταν κάτω και εκείνη η σύζυγος του οφθαλμίατρου απάντησε: «Ναι, γιατί ήταν το πρωί που έλειπε και η Μελίνα και ο Γιώργος. Πιστεύω ήταν για εμένα. Είχε έρθει και προχθές. Συνέχεια μας ενοχλεί. Έχουμε κάνει δικαστήριο, η γυναίκα είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας πριν μερικά χρόνια». Συνεχίζοντας η σύζυγος του οφθαλμίατρου διερωτήθηκε γιατί ήταν ελεύθερη η 49χρονη.

Με τη φωνή της να “σπάει”, η σύζυγος του 68χρονου οφθαλμιάτρου είπε επίσης ότι εξαιτίας του φόβου, η 12χρονη Μελίνα δεν είχε φυσιολογική ζωή γιατί δεν μπορούσε να βγει να παίξει έξω ελεύθερα.

Ο δικηγόρος του οφθαλμίατρου Αλέξανδρος Αλεξανδράκης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και δήλωσε ότι η 39χρονη εικαστικός είχε ξυλοκοπήσει και στο παρελθόν τη σύζυγο του γιατρού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments