Ελλάδα

Καλλιθέα: Επεισοδιακή καταδίωξη οπλισμένου διαρρήκτη

Καλλιθέα: Επεισοδιακή καταδίωξη οπλισμένου διαρρήκτη
Καλλιθέα: Επεισοδιακή καταδίωξη οπλισμένου διαρρήκτη που συνελήφθη καθώς πήδηξε από ταράτσα σε διαμέρισμα για να κρυφτεί.

Στην Καλλιθέα την Τετάρτη 10 Νοέμβρη συνέβη επεισοδιακή καταδίωξη με αλλοδαπό ληστή. Αργά τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης ένας 45χρονος με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν επιχείρησε να διαρρήξει διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην Καλλιθέα Αττικής, στην οποία μάλιστα διέμενε και ο ίδιος. Όμως έγινε αντιληπτός από τους γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως  άνδρες της αστυνομίας καταδιώκοντας τον 45χρονο. Για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς ανέβηκε στην ταράτσα. Η καταδίωξη, σύμφωνα με το kallitheaonline.gr, συνεχίσθηκε με τον 45χρονο να πηδάει από πολυκατοικία σε πολυκατοικία, ενώ έφερε επάνω του ένα γεμάτο όπλο. Καλλιθέα

Κρύφτηκε στη ντουλάπα

Πίστεψε ότι είχε κοροϊδέψει τους αστυνομικούς και θα τον έχαναν όταν εισέβαλε σε διαμέρισμα για να κρυφτεί σε μια ντουλάπα. Εκεί ακριβώς τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και συλλήφθηκε.

Από την σωματική έρευνα στην κατοχή του βρέθηκε ένα περίστροφο, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ. Ενώ από τις έρευνες της αστυνομίας που ακολούθησε στο διαμέρισμα του βρέθηκε και ένα πιστόλι.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργούν η Ασφάλεια Καλλιθέας και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Την ίδια μέρα στις Σέρρες άλλη μία ληστεία

Στις Σέρρες τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (10/11)  δύο γυναίκες πήδηξαν στο μπαλκόνι 89χρονης ηλικιωμένης. Οι δύο γυναίκες αφού την ακινητοποίησαν και την έδεσαν της άρπαξαν μετρητά αλλά και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ. Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει την ώρα που την λήστευαν.

Οι δυο δράστιδες στις Σέρρες κατάφεραν να φτάσουν στην ταράτσα της πολυκατοικίας και από εκεί κατάφεραν να πηδήξουν στο μπαλκόνι και να μπουν στο διαμέρισμα της 89χρονης, που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα. Οι δύο άγνωστες, που φορούσαν μάσκες για να μην αναγνωριστεί το προσωπό τους, είδαν ξαφνικά μπροστά τους την γιαγιά, αλλά την ακινητοποίησαν δενοντάς την πριν προλάβει να αντιδράσει η φωνάξει βοήθεια.

Καλλιθέα
Με γρήγορες κινήσεις, την έδεσαν και άρχισαν να κάνουν το σπίτι φύλλο και φτερό, ώσπου βρήκαν 200 ευρώ που φύλαγε η 89χρονη για ώρα ανάγκης, αλλά και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ τα οποία άρπαξαν και έγιναν καπνός αφήνοντάς την δεμένη. Η ένοικος του διπλανού διαμερίσματος, που άκουσε περίεργους θορύβους αργά το βράδυ, εντόπισε την άτυχη ηλικιωμένη, την έλυσε και ειδοποίησε την αστυνομία που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δυο γυναικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments