Ελλάδα

Σέρρες: Δύο γυναίκες λήστεψαν από 89χρονη κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ

Σέρρες: Δύο γυναίκες λήστεψαν από 89χρονη κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ
Σέρρες: Δύο γυναίκες πήδηξαν από την ταράτσα στο μπαλκόνι και λήστεψαν 89χρονη αρπάζοντας της μετρητά και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ.

Στις Σέρρες τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (10/11)  δύο γυναίκες πήδηξαν στο μπαλκόνι 89χρονης ηλικιωμένης. Οι δύο γυναίκες αφού την ακινητοποίησαν και την έδεσαν της άρπαξαν μετρητά αλλά και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ. Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει την ώρα που την λήστευαν.

Το χρονικό της ληστείας

Οι δυο δράστιδες στις Σέρρες κατάφεραν να φτάσουν στην ταράτσα της πολυκατοικίας και από εκεί κατάφεραν να πηδήξουν στο μπαλκόνι και να μπουν στο διαμέρισμα της 89χρονης, που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα. Οι δύο άγνωστες, που φορούσαν μάσκες για να μην αναγνωριστεί το προσωπό τους, είδαν ξαφνικά μπροστά τους την γιαγιά, αλλά την ακινητοποίησαν δενοντάς την πριν προλάβει να αντιδράσει η φωνάξει βοήθεια. Σέρρες

Με γρήγορες κινήσεις, την έδεσαν και άρχισαν να κάνουν το σπίτι φύλλο και φτερό, ώσπου βρήκαν 200 ευρώ που φύλαγε η 89χρονη για ώρα ανάγκης, αλλά και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ τα οποία άρπαξαν και έγιναν καπνός αφήνοντάς την δεμένη. Η ένοικος του διπλανού διαμερίσματος, που άκουσε περίεργους θορύβους αργά το βράδυ, εντόπισε την άτυχη ηλικιωμένη, την έλυσε και ειδοποίησε την αστυνομία που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δυο γυναικών.

Κολωνός: Μαχαίρωναν και λήστευαν ανήλικους

Χθες (12/11) οδηγήθηκαν στη φυλακή τα τρία μέλη της συμμορίας ανηλίκων που δρούσαν στον Κολωνό και στο κέντρο της Αθήνας. Οι τρεις ανήλικοι, που προφυλακίστηκαν, κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, σύσταση συμμορία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Σέρρες

Αντίθετα, ο τέταρτος κατηγορούμενος της υπόθεσης, ηλικίας 15 ετών, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν 16χρονο στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ τον Οκτώβριο, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τη Δευτέρα από την ανακρίτρια, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του. Οι τρεις ανήλικοι, που σήμερα προφυλακίστηκαν, κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, σύσταση συμμορία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία. Και οι τρεις φέρονται να έλαβαν μέρος στην επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 16χρονου μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Αθηνών, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments