Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τα τελευταία μηνύματα 51χρονης με τον «επόπτη υγείας» που της είπε να μη διασωληνωθεί

Θεσσαλονίκη: Τα τελευταία μηνύματα 51χρονης με τον «επόπτη υγείας» που της είπε να μη διασωληνωθεί
Θεσσαλονίκη: Η 51χρονη έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Σοκ και οργή προκαλούν τα μηνύματα της 51χρονης με τον επόπτη υγείας της που την συμβούλεψε να μην διασωληνωθεί και στη συνέχεια πέθανε. Η 51χρονη που προσβλήθηκε και νόσησε από τον κορωνοϊό, άφησε τελικά την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στο Βόλο, όπου 55χρονος αρνήθηκε διασωλήνωση και πέθανε. Στη Θεσσαλονίκη παραμένει σε υψηλό επίπεδο το ιικό φορτίο των λυμάτων.

Θεσσαλονίκη: Ο διάλογος της 51χρονης με τον επόπτη υγείας

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η άτυχη 51χρονη ήταν αρνήτρια του Covid-19 και του εμβολίου.Αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, όταν ήδη είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος. Σοκ πάντως προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα μηνύματα που της έστελνε επόπτης υγείας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που την προέτρεπε να υπογράψει για να μην διασωληνωθεί.

  • Πασχαλίνα: Κύριε Τ… Είμαι Παπανικολάου. Θέλουν να με διασωληνώσουν με οξυγόνο 93-94. Μπορείτε να με βοηθήσετε; B Πνευμονολογική…
  • Επόπτης: «Τι έπαθες; Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε την αστυνομία. Υπέγραψε και ανέλαβε την ευθύνη»
  • Πασχαλίνα: «Πώς να καλέσω αστυνομία; Αφού είμαι με οξυγόνο. Δεν μπορώ να μιλήσω».
Θεσσαλονίκη

Στη συνέχεια η γυναίκα του λέει πως και ο σύζυγός της βρίσκεται στο νοσοκομείο με οξυγόνο και ο επόπτης υγείας ο οποίος δηλώνει υπό παραίτηση στο Facebook της λέει ξανά να αναλάβει την ευθύνη και να φύγει ωστόσο της εξηγεί πως δεν είναι κακό να διασωληνωθεί αλλά δεν μπορεί να της πει γιατί δεν ξέρει τι της συμβαίνει.

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Προκαλούσε μέσω Facebook ο επόπτης: «Οι φονιάδες θα πληρώσουν – Πουλημένοι γιατροί, τροποποιούν το DNA»

Aίσθηση προκαλούν, παράλληλα, πλήθος αναρτήσεων του επόπτη στο Facebook, ο οποίος κάνει λόγο για «τροποποίηση του ανθρώπινου DNA» με τα εμβόλια. «Έφυγε πριν από λίγο η Π… όπως πληροφορούμαι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου. Μακάριοι οι εν Κυρίω αποθνήσκοντες, ίνα αναπαύονται εκ των κόπων αυτών. Τα δε έργα αυτών ακολουθεί μετ’ αυτών. Καλή ανάσταση Π… και καλή αντάμωση. Οι φονιάδες σου θα πληρώσουν» ανέφερε αρχικά

Λίγες ώρες μετά, ο ίδιος άνθρωπος, επανήλθε αναφέρθηκε σε γιατρούς που δέχθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και να τροποποιήσουν το DNA τους: «Εξωνημένοι γιατροί, στους φαρμακοβιομηχανους, που δέχτηκαν εν γνώση τους, και εν πλήρη συνειδηση, να τροποποιησουν το DNA τους, μη σεβομενοι την ίδια την ζωή τους, αποδεδειγμένα πλέον, μετά τις φρικαλεες αποκαλύψεις της πρόσφατης Σουηδικής ερευνας, περιμένει κανείς, να σεβαστούν τις ζωές των ασθενών τους, μέσα στα νοσοκομεια; Όχι βέβαια. Δεν δικαιούστε ούτε να ομιλείτε, ούτε να απειλείτε. Βγάλτε τον σκασμό, τόσο απλά, γιατί με κάθε κουβέντα που λέτε, επιβαρύνετε την θέση σας.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments