Lifestyle

Μπέττυ Μαγγίρα: Τα on air παράπονα στον σύζυγό της

Μπέττυ Μαγγίρα: Τα on air παράπονα στον σύζυγό της
Μπέττυ Μαγγίρα: Εξομολογήθηκε πως εδώ και 20 χρόνια που είναι μαζί με τον Δημήτρη Μάζη, ποτέ δεν την έχει βγάλει βίντεο με drone.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε on air… παράπονα στον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη με αφορμή τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου και το βίντεο με drone που την τράβηξε ο σύντροφός της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές πρόσφατα, καθώς έχασε τη μητέρα της.

Μπέττυ Μαγγίρα: «Τέτοια μαχαιριά στην καρδιά…»

Η Μπέττυ Μαγγίρα εξομολογήθηκε πως εδώ και 20 χρόνια που είναι μαζί με τον Δημήτρη Μάζη, ποτέ δεν την έχει βγάλει βίντεο με drone ενώ, όταν του ζητά να τη βγάλει φωτογραφίες, εκείνος τη βγάζει, ωστόσο βαριέται πολύ. «Τέτοια μαχαιριά στην καρδιά… Αυτή η κοπέλα που έχει ένα σύντροφο ούτε ένα χρόνο και την τραβάει με drone. Δεν είμαι απλά έξαλλη, δε θα βγω από τα ρούχα μου, δε θέλω να μου φέρεται ένα ηρεμιστικό να το πιω τώρα. Εγώ 20 χρόνια τώρα με τον Μάζη, ούτε ένα drone;», ανέφερε η Μαγγίρα.

«Δημήτρη μου…δεν το περίμενα. 20 χρόνια. Του δίνω κινητό να με τραβήξει μια φωτογραφία, τραβάει ωραίες φωτογραφίες αυτό του το αναγνωρίζω, και βαριέται και αυτή η κοπέλα είναι δυο μήνες, πόσο είναι με αυτόν και την τραβάει με drone; Εγώ πως θα φύγω να πάω σπίτι μου;», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα. Υπενθυμίζεται πως η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε μαζί με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά στην Μονεμβασιά και δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με drone.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια, ηθοποιός και πρώην μοντέλο. Έκανε το ξεκίνημα της στο χώρο του θεάματος το 1991, συμμετέχοντας στα καλλιστεία του ANT1. Στην συνέχεια έκανε stand up comedy εμφανίσεις με την αδερφή της και παράλληλα παρουσίασε εκπομπές και πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικές σειρές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments