Αθλητισμός

Γιώργος Τζαβέλλας: Ενοχλήσεις στον δικέφαλο

Γιώργος Τζαβέλλας: Ενοχλήσεις στον δικέφαλο
Γιώργος Τζαβέλλας: Ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να κριθεί αν θα παίξει στον αγώνα την Κυριακή.

Σε αποθεραπεία βρίσκονται οι παίκτες Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο, ενώ ο Έλληνας αμυντικός Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της εθνικής Ελλάδος με ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Αρχικά, όταν ο Ελβετός επέστρεψε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν έλαβε μέρος στα ματς της εθνικής, από την ΑΕΚ εξέφρασαν απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει περίπτωση απουσίας του από το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (21/11) με τον Ολυμπιακό. Τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι προς το χειρότερο, απλώς διατυπώνονται κάποιες μικρές επιφυλάξεις, αφού ακολούθησε και σήμερα θεραπεία. Γιώργος Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας θα υποβληθεί σε εξετάσεις

Μαζί του και ο Σέρχιο Αραούχο, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε από το «διεθνές καθήκον» με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ως προς τις πιθανότητες, για τον Τσούμπερ η κατάσταση βρίσκεται σε ισσοροπία, για τον Αραούχο με βάση τα τωρινά δεδομένα μάλλον δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος ενώ για τον Τζαβέλλα οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν να βγουν οι εξετάσεις του.

Γιώργος Τζαβέλλας

Από σήμερα μπήκαν στις προπονήσεις ο Μάνταλος και ο Μήτογλου

Το θετικό είναι ότι μεσολαβούν ακόμα αρκετές ημέρες στις οποίες τα πράγματα ή θα μείνουν ως έχουν ή θα βελτιωθούν, συνεπώς αναμένουμε ποιοι θα τα καταφέρουν να είναι έτοιμοι και σε ποιους η εικόνα της υγείας τους θα είναι καλύτερη.

Από σήμερα μπήκαν στις προπονήσεις οι Μάνταλος, Μήτογλου που έκαναν αποκατάσταση, μαζί με τους Μπακάκη, Κοσίδη που αγωνίστηκαν χθες (Κυριακή) με τη Β΄ ομάδα στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments