Ελλάδα

Βόλος: Αυτό είναι το σπίτι που ο δράστης δολοφόνησε τη μητέρα του δικηγόρου του

Βόλος: Αυτό είναι το σπίτι που ο δράστης δολοφόνησε τη μητέρα του δικηγόρου του
Βόλος: Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις για τον 39χρονο, ο οποίος από ότι φαίνεται κατηγορείτε για την δολοφονία της μητέρας του δικηγόρου του.

Σοκαρισμένος ο Βόλος από την εγκληματική δραστηριότητα του 39χρονου που δολοφόνησε με 42 μαχαιριές την 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου – Αλεξούλη. Ο ίδιος είχε δολοφονήσει είχε σκοτώσει άλλη μία γυναίκα, το 2009. Όπως αποδείχθηκε η γυναίκα που δολοφόνησε πριν 11 χρόνια ήταν η μητέρα του δικηγόρου του.

Πιο συγκεκριμένα, το πιο συγκλονιστικό στοιχείο της υπόθεσης του 39χρονου είναι το γεγονός πως το πρώτο θύμα του είναι η μητέρα του δικηγόρου του, ο οποίος μάλιστα είχε αναλάβει να τον υπερασπιστεί στην τωρινή υπόθεση.

Το σπίτι που δολοφόνησε την μητέρα του δικηγόρου

Το χρονικό της δολοφονίας του 2009

Ήταν 12 Αυγούστου του 2009, όταν ο δράστης δολοφόνησε την 69χρονη μέσα στο σπίτι της. Η μητέρα του δικηγόρου, η οποία είχε να δώσει σημεία ζωής για δύο ημέρες, βρέθηκε σφαγμένη. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα στο πάτωμα ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα, μέσα σε λίμνη αίματος. Στο σώμα της έφερε 20 μαχαιριές.

Η πόρτα του διαμερίσματος δεν βρέθηκε παραβιασμένη, ενώ το ντύσιμο της γυναίκας και άλλα αντικείμενα που βρίσκονταν στο σημείο έδειχναν ότι ο δολοφόνος ήταν οικείο πρόσωπο στην ίδια.

Του άνοιξε την πόρτα, τον φιλοξένησε και τον κέρασε πριν δεχθεί το μένος του. Οι πολλαπλές μαχαιριές έδειχναν πάθος, μανία και μίσος από την πλευρά του δράστη, ο οποίος φέρεται από τον τρόπο που κινήθηκε ότι είχε προσχεδιάσει καλά την πράξη του, ενώ ενήργησε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παίρνοντας μαζί του και το όπλο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 69χρονη έμενε στο ίδιο κτίριο με τους παππούδες του δράστη. Γι΄αυτό δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, καθώς η γυναίκα άνοιξε την πόρτα σε ένα πρόσωπο γνωστό της.

Βόλος: Με 42 μαχαιριές σκότωσε την 75χρονη

Ο 39χρονος είχε σκοτώσει με μαχαίρι και την 75χρονη, λαβώνοντας τη με δεκάδες μαχαιριές. Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Λεονταρή Ρουμπίνη, μέτρησε πάνω από 40 μαχαιριές -τουλάχιστον 42- στη σορό της άτυχης γυναίκας, σε όλη την περιοχή του σώματός της από την κοιλιά μέχρι τον λαιμό.  svg%3E

Βόλος: Η απολογία του δράστη της δολοφονίας της 75χρονης

Ο δράστης περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες πριν και μετά τη δολοφονία της νονάς του. Είπε ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει και ότι τα χέρια του όπλισαν τόσο τα ναρκωτικά που είχε πάρει, όσο κι ο φόβος για τα χρήματα που χρωστούσε. «Δεν ήθελα να σκοτώσω, και γι’ αυτό δεν είχα πάει στο σπίτι με όπλο. Τα ναρκωτικά με έκαναν δολοφόνο».

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, το μοιραίο ραντεβού με τη νονά του κλείστηκε το βράδυ που προηγήθηκε της δολοφονίας. «Το προηγούμενο βράδυ έκανα χρήση κοκαΐνης στο σπίτι μου. Κάποια στιγμή με πήρε η νονά μου τηλέφωνο και μου ζήτησε να την επισκεφθώ στο σπίτι της. Της είπα ότι θα πάω το επόμενο πρωί και το κλείσαμε». Η άτυχη γυναίκα που είχε αναπτύξει πλούσια φιλανθρωπική δράση στον Βόλο, του ζήτησε να πάει στο σπίτι για να τη βοηθήσει στη διανομή των ρούχων που είχε συγκεντρώσει.  Βόλος

Με το που μπήκε ο βαφτισιμιός στο σπίτι, άρχισε να καταλαβαίνει πως έκανε λάθος. «Της ζήτησα 2.000 ευρώ για να ξεχρεώσω. Δεχόμουν απειλές για τα χρέη που έκανα στον παράνομο στοιχηματισμό και έψαχνα χρήματα. Αρνήθηκε να μου δώσει και βγήκα στο μπαλκόνι όπου έκανα χρήση κοκαΐνης». Η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της 75χρονης έχει ξεκινήσει και ολοκληρώθηκε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

«Πιαστήκαμε στα χέρια και με έβρισε. Δε μου έδινε τα χρήματα αν και τα είχε. Κάποια στιγμή την έριξα στο πάτωμα και πήρα ένα μαχαίρι από συρτάρι της κουζίνας. Με αυτό το μαχαίρι της επιτέθηκα και την σκότωσα». Ο 39χρονος μεταφέρει το πτώμα στο υπόγειο και επιστρέφει στο σπίτι του. Την επόμενη μέρα, ήταν ο ίδιος που ενημέρωσε την αστυνομία. «Μετέφερα το πτώμα στο υπόγειο και επέστρεψα σπίτι μου. Εγώ τηλεφώνησα στην αστυνομία και υπέδειξα το σημείο. Μέχρι εκείνη την στιγμή κανείς δεν γνώριζε γι’ αυτό που είχε γίνει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments