Ελλάδα

Βόλος: Είχε σκοτώσει και δεύτερη γυναίκα ο δολοφόνος της 75χρονης

Βόλος: Είχε σκοτώσει και δεύτερη γυναίκα ο δολοφόνος της 75χρονης
Βόλος: Πρόκειται για 69χρονη που είχε εντοπιστεί νεκρή στο δάπεδό του σπιτιού της, στις 12 Αυγούστου 2009.

Χώρος δύο στυγερών δολοφονιών έγινε ο Βόλος για τον 39χρονο που δολοφόνησε με 42 μαχαιριές την 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου – Αλεξούλη. Μάλιστα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έρχονται στο φως ο 39χρονος είχε σκοτώσει άλλη μία γυναίκα, το 2009. Όπως αποδεικνύεται η γυναίκα που δολοφόνησε πριν 11 χρόνια ήταν η μητέρα του δικηγόρου του.

Βόλος: Δολοφόνησε τη μητέρα του δικηγόρου του με 20 μαχαιριές

Πρόκειται για 69χρονη που είχε εντοπιστεί νεκρή στο δάπεδό του σπιτιού της, στις 12 Αυγούστου 2009. Το θύμα είχε βρεθεί με τραύματα από μαχαίρι και η ταυτοποίηση του 39χρονου ως δράστη έγινε μέσω DNA. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της με 20 μαχαιριές στην αριστερή πλευρά του σώματός της και την πλάτη. Βόλος

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η 69χρονη τρώθηκε από μαχαίρι 20 φορές, συμπεριλαμβανομένων και των αμυχών που βρέθηκαν στο άψυχο σώμα της. Από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης είχε προκύψει μάλιστα ότι η 69χρονη έχασε τη ζωή της από δύο θανατηφόρα χτυπήματα στο αριστερό πλευρό.

Βόλος: Με 42 μαχαιριές σκότωσε την 75χρονη

Ο 39χρονος είχε σκοτώσει με μαχαίρι και την 75χρονη, λαβώνοντας τη με δεκάδες μαχαιριές. Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Λεονταρή Ρουμπίνη, μέτρησε πάνω από 40 μαχαιριές -τουλάχιστον 42- στη σορό της άτυχης γυναίκας, σε όλη την περιοχή του σώματός της από την κοιλιά μέχρι τον λαιμό.

Βόλος: Η απολογία του δράστη της δολοφονίας της 75χρονης

Ο δράστης περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες πριν και μετά τη δολοφονία της νονάς του. Είπε ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει και ότι τα χέρια του όπλισαν τόσο τα ναρκωτικά που είχε πάρει, όσο κι ο φόβος για τα χρήματα που χρωστούσε. «Δεν ήθελα να σκοτώσω, και γι’ αυτό δεν είχα πάει στο σπίτι με όπλο. Τα ναρκωτικά με έκαναν δολοφόνο».

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, το μοιραίο ραντεβού με τη νονά του κλείστηκε το βράδυ που προηγήθηκε της δολοφονίας. «Το προηγούμενο βράδυ έκανα χρήση κοκαΐνης στο σπίτι μου. Κάποια στιγμή με πήρε η νονά μου τηλέφωνο και μου ζήτησε να την επισκεφθώ στο σπίτι της. Της είπα ότι θα πάω το επόμενο πρωί και το κλείσαμε». Η άτυχη γυναίκα που είχε αναπτύξει πλούσια φιλανθρωπική δράση στον Βόλο, του ζήτησε να πάει στο σπίτι για να τη βοηθήσει στη διανομή των ρούχων που είχε συγκεντρώσει. Βόλος

Με το που μπήκε ο βαφτισιμιός στο σπίτι, άρχισε να καταλαβαίνει πως έκανε λάθος. «Της ζήτησα 2.000 ευρώ για να ξεχρεώσω. Δεχόμουν απειλές για τα χρέη που έκανα στον παράνομο στοιχηματισμό και έψαχνα χρήματα. Αρνήθηκε να μου δώσει και βγήκα στο μπαλκόνι όπου έκανα χρήση κοκαΐνης». Η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της 75χρονης έχει ξεκινήσει και ολοκληρώθηκε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

«Πιαστήκαμε στα χέρια και με έβρισε. Δε μου έδινε τα χρήματα αν και τα είχε. Κάποια στιγμή την έριξα στο πάτωμα και πήρα ένα μαχαίρι από συρτάρι της κουζίνας. Με αυτό το μαχαίρι της επιτέθηκα και την σκότωσα». Ο 39χρονος μεταφέρει το πτώμα στο υπόγειο και επιστρέφει στο σπίτι του. Την επόμενη μέρα, ήταν ο ίδιος που ενημέρωσε την αστυνομία. «Μετέφερα το πτώμα στο υπόγειο και επέστρεψα σπίτι μου. Εγώ τηλεφώνησα στην αστυνομία και υπέδειξα το σημείο. Μέχρι εκείνη την στιγμή κανείς δεν γνώριζε γι’ αυτό που είχε γίνει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments