Lifestyle

Γιώργος Σαμπάνης: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Γιώργος Σαμπάνης: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό
Γιώργος Σαμπάνης: Ο γνωστός τραγουδιστής αν και πλήρως εμβολιασμένος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Γιώργος Σαμπάνης διαγνώστηκε με κορωνοϊό με αποτέλεσμα να αναβληθεί και η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου πρεμιέρα του τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τραγουδιστής είναι πλήρως εμβολιασμένος

Την αναβολή της πρεμιέρας ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα το κατάστημα:

«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

η προγραμματισμένη πρεμιέρα του Έναστρον για την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου αναβάλλεται λόγω νόσησης του Γιώργου Σαμπάνη. Ο Γιώργος, έχοντας ολοκληρώσει πλήρως τον εμβολιασμό του διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19.

Σεβόμενοι την υγεία όλων, τηρούμε τα προκαθορισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως έχουν οριστεί από τους ειδικούς για την ασφάλεια όλων μας και ετοιμαζόμαστε ώστε να προσφέρουμε σύντομα τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο τρόπο. Η νέα ημερομηνία πρεμιέρας θα οριστεί σύντομα.

Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που ήδη δείξατε στο πρόγραμμα που ετοιμάζουμε και ζητάμε την κατανόησή σας για αυτή την αναβολή. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και σύντομα θα βρεθούμε».

Το post του Έναστρον αναπαρήγαγε πριν λίγο ο Γιώγρος Σαμπάνης σε story στο Instagram.

Λίγα λόγια για τον τραγουδιστή

Γεννήθηκε στις 15 Μαΐου του 1983 στην Αθήνα. Έχει τρία αδέλφια και οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μόλις έξι ετών. Ως έφηβος, ο Σαμπάνης άκουγε ως επί το πλείστον ροκ συγκροτήματα της δεκαετίας του 1960 και του 1970, και συγκροτήματα βρετανικών και αμερικανικών θρύλων. Το μεγαλύτερο μουσικό είδωλό του είναι ο Γιώργος Νταλάρας.

Σε νεαρή ηλικία, ασχολήθηκε με το στίβο και κατέχει 14 χρυσά πανελλήνια μετάλλια, ενώ ασχολείται παράλληλα με τον στίβο και τη μουσική. Το 2004 πήρε μέρος στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας στο ρόλο του δρομέα σκίζοντας 28 κορδέλες που σηματοδοτούσαν τα χρονικά των σύγχρονων θερινών Ολυμπιακών Αγώνων από το 1896 μέχρι το 2004.

Άρχισε να παίζει μουσική όταν ήταν 13 ετών και σπούδασε κιθάρα σε ένα μουσικό σχολείο της Αθήνας, ενώ την ίδια εποχή δημιούργησε ένα συγκρότημα που ονομαζόταν “Φάσμα”. Τραγουδούσαν και έγραφαν τραγούδια, ένα από αυτά ήταν το “Το φιλί της ζωής” το οποίο ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου πολλά χρόνια αργότερα.

Το Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, ενώ την ίδια περίοδο συναντιέται δισκογραφικά αλλά και επί σκηνής με την Πέγκυ Ζήνα. Επένδυσε μουσικά 9 τραγούδια για τον δίσκο της «Το Πάθος Είναι Αφορμή» και γνωρίζεται επαγγελματικά με την στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη.

Η μεγάλη επιτυχία του έρχεται το 2016 με το άλμπουμ “Λόγια που Καίνε”. Το άλμπουμ πιστοποιήθηκε τέσσερις φορές ως πλατινένιο κάνοντας πωλήσεις με 50.000 αντίτυπα. Ο Γιώργος Σαμπάνης κυκλοφόρησε το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του την 1η Απριλίου 2019, με την ονομασία “Παράξενα Δεμένοι”.

Τα τελευταία χρόνια συνθέτει για διάφορα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως οι: Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Μαζωνάκης, Πασχάλης Τερζής και άλλοι και γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στο νεανικό κοινό της ελληνικής λαϊκής και ποπ μουσικής σκηνής, ενώ έχει πολλές συνεργασίες στη σκηνή και στο στούντιο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments