Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Κατέληξε 39χρονη στην ΜΕΘ του νοσοκομείου – Ήταν ανεμβολίαστη

Αλεξανδρούπολη: Κατέληξε 39χρονη στην ΜΕΘ του νοσοκομείου – Ήταν ανεμβολίαστη
Αλεξανδρούπολη: Η γνωστή επιχειρηματίας αγαπητή στην κοινωνία της πόλης όπου ζούσε, είχε εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τις 6 Νοεμβρίου.

Μια 39χρονη γυναίκα από την Ορεστιάδα κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα από επιπλοκές του κορωνοϊού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη.

Η γνωστή επιχειρηματίας αγαπητή στην κοινωνία της πόλης όπου ζούσε, είχε εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τις 6 Νοεμβρίου δίνοντας τον προσωπικό της αγώνα ενάντια στον ιό, όπως αναφέρει η ertnews. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ήταν ανεμβολίαστη ενώ είχε και υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση του ΠΓΝΑ σήμερα καταγράφηκαν έξι θάνατοι λόγω Covid τέσσερεις από την ΜΕΘ του Νοσοκομείου και δυο από την μονάδα απλών κλινών Covid. Αυτή τη στιγμή στο ΠΓΝ στην Αλεξανδρούπολη νοσηλεύονται 60 ασθενείς Covid εκ των οποίων οι 11 στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αλεξανδρούπολη

Αίγιο: Πέθανε ανεμβολίαστος οδοντίατρος που είχε νοσήσει με κορωνοϊό

Θρήνος στο Αίγιο για τον θάνατο 57χρονου οδοντιάτρου από κορωνοϊό, χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Ο άτυχος άνδρας, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ήταν ανεμβολίαστος και είχε από τη θερινή περίοδο νοσηλευτεί στην Πάτρα, στη ΜΕΘ όπου και διασωληνώθηκε.

Τότε σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news σε επικοινωνία με τον γιατρό του τού είχε εκμυστηρευτεί το “μεγάλο λάθος” που έκανε και δεν είχε εμβολιαστεί, δεδομένου ότι οι επιπλοκές από τον ιό είχαν προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην υγεία του. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει τα ξημερώματα, στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ. Κορωνοϊός

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορωνοϊό 22χρονος που ήταν ανεμβολίαστος

Δύο νέοι άνθρωποι 22 και 44 ετών, ανεμβολίαστοι και οι δύο έχασαν τη μάχη με τον ιό με διαφορά λίγων ωρών σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Ο 22χρονος φοβόταν να κάνει το εμβόλιο αν και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, κατέληξε μετά από μόλις τέσσερα 24ωρα νοσηλείας διασωληνωμένος εκτός μονάδας.

Για τους συγχωριανούς του είναι αδιανόητο πως ο 22χρονος Αλέξανδρος έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Δεν δήλωνε σκληρός αρνητής, όμως κάποιοι τον είχαν πείσει να μην εμβολιαστεί. Απόφαση που πλήρωσε με τη ζωή του. Νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε απλή κλίνη με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments