Πολιτική

Λοβέρδος: Αν κερδίσω θα κάνω χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Λοβέρδος: Αν κερδίσω θα κάνω χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Λοβέρδος: «Το χρώμα μας θα είναι το πράσινο, το σύμβολό μας ο ήλιος, ο ύμνος μας», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πλησιάζει η μέρα των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ και ο Ανδρέας Λοβέρδος με δηλώσεις του είπε πως «αν κερδίσω θα κάνω χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η δημοσκόπηση της Opinion Poll φέρνει πρώτο τον Ανδρέα Λοβέρδο στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ενώ στη δημοσκόπηση της Metron Analysis κερδίζει την πρωτιά στον πρώτο γύρο ενώ ηττάται από το Νίκο Ανδρουλάκη στον δεύτερο.

«Ο αγώνας μας είναι δημοκρατικός, ανοιχτός, καλώ όλους τους πολίτες και τους λέω ελάτε στις κάλπες μας μαζικά, σε μια γιορτή δημοκρατίας, να τσακίσουμε τους κομματικούς μηχανισμούς», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος. Στις 5 Δεκεμβρίου θα έχουμε τον νικητή. Λοβέρδος

Η δήλωση που φέρνει εποχές ΠΑΣΟΚ: «Αν κερδίσω θα κάνω χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ»

«Η Κεντρική Μακεδονία αποτελεί το δεύτερο μεγάλο μέρος της χώρας όπου ψηφοφόροι έρχονται στις δικές μας κάλπες. Το 2017 στις αντίστοιχες διαδικασίες ψήφισαν 30.000 άνθρωποι, και θέλουν να ξανακούσουν τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ. Να προχωρήσουμε με το όνομά μας. Αν γίνω πρόεδρος του κόμματος ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ θα ακουστεί το ίδιο βράδυ, θα κάνω χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το χρώμα μας θα είναι το πράσινο, το σύμβολό μας ο ήλιος», είπε ο κ. Λοβέρδος.

Για την διαχείριση της πανδημίας  ο κ. Λοβέρδος είπε ότι: «Στη Χαλκιδική έγινε διαδήλωση των επιχειρηματικών της εστίασης μέσα στην πόλη. Ήρθαν στο εργατικό κέντρο που ήμουν και είδα τα βασικά τους αιτήματα. Έχουν δίκιο σε πολλά. Τα μέτρα έχουν αρχίσει και εφαρμόζονται. Το πλήγμα που δέχονται αυτές οι επιχειρήσεις είναι τρομερό. Δεν προλαβαίνουν να κάνουν τους ελέγχους».

«Να κάνουμε αξιόπιστα & περισσότερα τεστ και ο ανεμβολίαστος να αναλάβει το κόστος»

«Δεν κάνουμε σοβαρά τεστ και δε μας χρησιμεύουν πουθενά. Ολόκληρες επιχειρήσεις κάνουν τεστ στους εργαζόμενους τους που κάνουν 50 λεπτά. Πρέπει ο ανεμβολίαστος να πάρει το κόστος της επιλογής του, με συχνότερα τεστ. Η πρόληψη πρέπει να γίνεται με τα πιο αξιόπιστα τεστ, και αυτός που επιλέγει να μην εμβολιάζεται να αναλάβει και το κόστος», τόνισε ο ίδιος. Λοβέρδος

«Δεν κλείνω το μάτι στους ανεμβολίαστους»

«Όταν πήγα να κάνω την 3η δόση στον Ευαγγελισμό προχθές συνάντησα κάποιον που δεν ήθελε να εμβολιαστεί, αλλά εμβολιαζόταν, και είπε ότι όσοι εμβολιαζόμαστε είμαστε προδότες, και κακώς κάνουμε τα εμβόλια από τη Δύση και όχι τα κουβανέζικα. Τον ενοχλούσε που δεν μπορούσε να εργαστεί σε μια επιχείρηση επειδή δε δέχεται ανεμβολίαστους. Του μίλησα πολύ αυστηρά και η συζήτηση ήταν πολύ έντονη. Και αυτός εμβολιάστηκε, αλλά δεν ήθελε. Δεν κλείνω το μάτι στους ανεμβολίαστους, όπως πολλοί», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Δεν ξέρω τι εννοεί για τα εξωθεσμικά κέντρα ο Γ. Παπανδρέου»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Παπανδρέου για εξωθεσμικά κέντρα και παράγοντες που παρεμβαίνουν στο κόμμα, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι «Δεν ξέρω τι εννοεί. Ο αγώνας μας είναι δημοκρατικός, ανοιχτός, καλώ όλους τους πολίτες και τους λέω ελάτε στις κάλπες μας μαζικά, σε μια γιορτή δημοκρατίας, να τσακίσουμε τους κομματικούς μηχανισμούς».

Τέλος για το αν πρέπει κάποιος να επιλέξει να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Λοβέρδος είπε «Γιατί είναι το κόμμα που άλλαξε την Ελλάδα, το κόμμα που διαθέτει τα καλύτερα στελέχη, γιατί είναι το κόμμα που εμπιστεύεται το 45% των πολιτών ότι μπορεί να το ξαναψηφίσει, και είναι το κόμμα με το οποίο η Ελλάδα θα κάνει τα μεγάλα της βήματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments