Αθλητισμός

ΑΕΚ: Προπονήθηκαν κανονικά Τσούμπερ και Αραούχο

ΑΕΚ: Προπονήθηκαν κανονικά Τσούμπερ και Αραούχο
ΑΕΚ: Οι Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ επέστρεψαν στο πρόγραμμα προπονήσεων, τρεις μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Οι Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ επέστρεψαν στο πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ, τρεις μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Τόσο ο Αργεντίνος επιθετικός όσο και ο Ελβετός μεσοεπιθετικός έκαναν το πρόγραμμα προπόνησης χωρίς κανένα έκτακτο θέμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκαν στην διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για το κυριακάτικο ματς. ΑΕΚ

Αύριο βγαίνει η τελική απόφαση για το αν θα αγωνιστεί ο Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε την θεραπεία και το ατομικό πρόγραμμα αλλά σε πιο εντατικούς ρυθμούς και αύριο θα αποφασιστεί αν θα προπονηθεί κι αυτός με την υπόλοιπη ομάδα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 11:00.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας υπέστη θλάση και αναμένεται να δώσει το στίγμα του στο ματς την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο αμυντικός της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στους οπίσθιους μηριαίους.Επειδή η θλάση είναι ελαφριάς μορφής από την ΑΕΚ αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχουν κάποιες πιθανότητες, καθώς η κατάστασή του θα επαναξιολογείται μέρα με τη μέρα.

Το βράδυ της Κυριακής 21 Νοεμβρίου 21.45 αγωνίζεται η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο +3 από την Ένωση και έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν στους έξι βαθμούς, αν καταφέρουν να πάρουν την νίκη. ΑΕΚ

Γκάρι Ροντρίγκες και Μαντί Καμαρά πιθανόν να είναι στη βασική ενδεκάδα

Ήταν σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους» που ποδοσφαιριστές όπως οι Γκάρι Ροντρίγκες και Μαντί Καμαρά έμειναν πίσω και δεν ενσωματώθηκαν στις εθνικές τους ομάδες. Είχαν έτσι τη δυνατότητα να αποφύγουν τα ταξίδια και να αποθεραπευτούν εδώ. Πλέον βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, και πολύ πιθανόν να βρίσκονται στην ενδεκάδα.

Μια πιθανή ενδεκάδα που θα μπορούσε να κατεβάσει ο Πορτογάλος, είναι ο Βατσλίκ κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιός μπακ ο Λαλά, αριστερός ο Ρεάμπτσιουκ και οι Σισέ – Παπασταθόπουλος στο κέντρο των μετόπισθεν. Το δίδυμο των αμυντικών μέσων θα απαρτίζεται από τους Μαντί Καμαρά και Εμβιλά.

Στο ένα «φτερό» θα βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες, στο άλλο ο Μασούρας, ενώ ο Αγκιμπού Καμαρά θα πάρει θέση πίσω από τον Αραμπί. Μια παράμετρος που ενδεχομένως επηρεάσει την τελική επιλογή του Μαρτίνς είναι η καταπόνηση των διεθνών και ασφαλώς το επίπεδο ετοιμότητάς τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments