Lifestyle

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Γιατρέ, είσαι η μόνη μου ελπίδα»

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Γιατρέ, είσαι η μόνη μου ελπίδα»
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το 1968 ξεκίνησαν στη Μακρινίτσα τα γυρίσματα της ταινίας, «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά».

Το φθινόπωρο του 1968, κατά τη διάρκεια γυρίσματος σκηνής στην πλατεία του χωριού, η Αλίκη Βουγιουκλάκη λιποθύμησε.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βόλο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι η ηθοποιός διένυε τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης.

«Αν δεν ήμουν εγώ, η Αλίκη δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος», εξομολογείται στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, ο γιατρός Νικόλαος Παπανικολάου. «Ήρθε και μου είπε με βουρκωμένα μάτια: «Γιατρέ, είσαι η μόνη μου ελπίδα για να μείνω έγκυος. Δεν αντέχω άλλο. Έχω γίνει ρεζίλι, γιατί οι εφημερίδες γράφουν ότι είμαι στείρα». Της έκανα λοιπόν μια μικρή επέμβαση και η Αλίκη έμεινε έγκυος. Τότε έγινε χαλασμός Κυρίου σε όλα τα ΜΜΕ της εποχής», λέει ο ίδιος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα γυρίσματα που συμπεριλάμβαναν τη Βουγιουκλάκη, διακόπηκαν.

Η ολοκλήρωσή τους έγινε μετά τη γέννηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ, τον Ιούνιο του 1969.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν μπορούσε να μιλήσει από την αδυναμία»

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε ο Γιώργος Χατζηνάσιος το βράδυ της Παρασκευής στο αφιέρωμα που έκανε για εκείνην ο Σάκης Ρουβάς στο Idols.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Αλίκη Βουγιουκάκη ήθελε την αγάπη του κόσμου και την κέρδισε βέβαια. Και στο τέλος την κέρδισε πάρα πολύ. Θυμάμαι πως όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πήγε στον θάλαμο που ήταν άρρωστη, στα τελευταία της, ήταν από πάνω της και αυτή δεν μπορούσε να μιλήσει από την αδυναμία. Καθόλου, τίποτα. Και της είπε ο Δημήτρης, ‘σήκω ρε Πίπη να φύγουμε’. Και αυτή δεν μπορούσε να μιλήσει και έκανε μόνο ένα νεύμα».

«Σαν να του έλεγε, ‘σε ακούω που μου μιλάς’. Μια πολύ συγκινητική σκηνή. Υπήρχαν όμως και πολλές άλλες χαρούμενες» συμπλήρωσε ο μουσικοσυνθέτης στην εκπομπή του Σάκη Ρουβά.

«Μετά τις πρεμιέρες που κάναμε, η Αλίκη ήθελε να μας καλέσει και να μας κάνει το τραπέζι. Σε αυτά τα τραπέζια ήταν και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την δεύτερη γυναίκα του, η οποία είχε γίνει κολλητή με την Αλίκη. Οπότε ήταν έξαλλος και κάποια στιγμή της λέει, ‘ρε Αλίκη δεν φτάνει που χωρίσαμε, μου πήρες και την γυναίκα μου’».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments