Lifestyle

Ο Χάρι Πότερ και η παρέα του επιστρέφουν στο Χόγκουαρτς

Ο Χάρι Πότερ και η παρέα του επιστρέφουν στο Χόγκουαρτς
Επιστροφή στο Χόγκουαρτς για ένα reunion των 20 χρόνων της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος».

Οι Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ και Εμα Γουάτσον επιστρέφουν μαζί με τον Κρις Κολόμπους για να θυμηθούν και να θυμηθούμε.

Μετά τα Φιλαράκια και το Sex and the City, το HBO Max συνεχίζει τα reunions και μας τρελαίνει! Το reunion του Harry Potter είναι γεγονός και έρχεται με τη συμπλήρωση των 20 ετών απ’ την πρώτη ταινία!

Φέτος, η πρώτη κινηματογραφική ταινία, Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος συμπλήρωσε 20 χρόνια από την κυκλοφορία της και η Warner πρόκειται να το γιορτάσει επανενώνοντας τους πρωταγωνιστές σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο που θα προβληθεί στο HBO Max με τίτλο Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hoghwarts.

Στο επετειακό event θα δούμε να ξανασμίγουν οι τρεις πρωταγωνιστές: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ και Εμα Γουάτσον, όπως και αρκετοί ηθοποιοί που συμμετείχαν στις ταινίες Χάρι Πότερ: Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπι Κόλτρεϊν, Ρέιφ Φάινς, Τζέισον Αϊζακς, Γκάρι Ολντμαν, Ιμέλντα Στόντον, Τομ Φέλντον, Τζέιμς και Ολιβερ Φελπς, Μαρκ Γουίλιαμς, Μπόνι Ράιτ, Άλφρεντ Ινοκ, Μάθιου Λούις, Εβάνα Λιντς και Ίαν Χαρτ. Το «παρών» θα δώσει και ο Κρις Κολόμπους, σκηνοθέτης των δύο πρώτων ταινιών του franchise, ο οποίος θα υπογράψει και τη σκηνοθεσία του reunion.

Μάλιστα ο Κολόμπους μιλώντας στο The Wrap αποκάλυψε πως θα ήθελε να κυκλοφορήσει την τρίωρη εκδοχή της «Φιλοσοφικής Λίθου» (η ταινία έχει διάρκεια 2μίση ώρες) λέγοντας πως ακόμα και αυτή η εκδοχή είχε τρομερή επιτυχία με τα παιδιά. «Γνωρίζαμε ότι η ταινία λειτουργούσε γιατί είχαμε κάνει μερικά previews. Ιδιαίτερα σε ένα preview που κάναμε στο Σικάγο όπου δείξαμε το cut τριών ωρών. Στη συνέχεια οι γονείς είπαν ότι ήταν πολύ μεγάλο, τα παιδιά είπαν ότι ήταν πολύ κοντό. Σκέφτηκα, καλά, τα παιδιά έχουν πιθανώς μικρότερο εύρος προσοχής, οπότε αυτό είναι καλό», δήλωσε ο Κολόμπους.

Σε αυτό το τρίωρο cut θα βλέπαμε και τις σκηνές με το φάντασμα του Πιβς, τον οποίο ερμήνευσε ο ηθοποιός Ρικ Μάγιαλ, ο οποίος κόπηκε από την ταινία λόγω διάρκειας. Ακόμα και με μισή ώρα λιγότερη η «Φιλοσοφική Λίθος» παραμένει μια από τις πιο πιστές κινηματογραφικές μεταφορές των βιβλίων του Χάρι Πότερ.

«Αυτή η αναπόληση είναι ένας φόρος τιμής σε όλους εκείνους που άγγιξε τις ζωές τους αυτό το πολιτιστικό φαινόμενο, από το ταλαντούχο καστ και το συνεργείο, που έδωσαν την καρδιά και την ψυχή τους σε αυτό το εξαιρετικό κινηματογραφικό franchise, έως τους παθιασμένους φαν που συνεχίζουν να κρατούν ζωντανό το πνεύμα του κόσμου των μάγων έπειτα από 20 χρόνια», δήλωσε ο Tom Ascheim, στέλεχος της Warner Bros.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments