Video

Καλλιθέα: Ντελιβεράς σε παλαιοπωλείο δίνει ρεσιτάλ πιάνου

Καλλιθέα: Ντελιβεράς σε παλαιοπωλείο δίνει ρεσιτάλ πιάνου
Καλλιθέα: Το απόλυτο viral έγινε ένα βίντεο με ντελιβερά, ο οποίος πήγε καφέ σε ένα παλαιοπωλείο και έκανε μία… στάση για να παίξει πιάνο.

Αυτοδίδακτος ο ίδιος, ξεκίνησε πριν τρία χρόνια να μαθαίνει μόνος του πιάνο. «Δούλευα ντελίβερι στην περιοχή της Καλλιθέας και πήγαινα στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και έπαιζα μόνος μου στα πιάνο εκεί, στις 6 το πρωί» είπε ο μιλώντας στο Open.

Ο Λευτέρης, ο 23χρονος αυτοδίδακτος πιανίστας, είπε ότι το viral video στάθηκε η αφορμή να μπει στη διαδικασία να αγοράσει το πρώτο του πιάνο. Το όνειρό του άλλωστε, όπως παραδέχτηκε, είναι να γίνει πιανίστας.

Καλλιθέα: Δείτε το βίντεο

Καλλιθέα: Λίγα λόγια για το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο. Πραγματοποιεί δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού, και της κοινωνικής πρόνοιας. Από το 1996, το ΙΣΝ έχει διαθέσει συνολικά άνω των $2.8 δισεκατομμυρίων, μέσω 4.500 και πλέον δωρεών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε 124 κράτη ανά τον κόσμο.

Το ΙΣΝ ενισχύει οργανισμούς και προγράμματα, παγκοσμίως, που αναμένεται να επιφέρουν αισθητά, διαχρονικά και θετικά αποτελέσματα στην κοινωνία και επιδεικνύουν αποτελεσματική διοίκηση και σωστή διαχείριση. Το Ίδρυμα στηρίζει επίσης προγράμματα που συμβάλλουν στη συνεργασία φορέων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ως αποτελεσματικά μέσα υποστήριξης του κοινού καλού.

Σταύρος Νιάρχος με μια ματιά

  • Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο.
  • Πραγματοποιεί δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, κ.α.
  • Από το 1996, το ΙΣΝ έχει διαθέσει συνολικά άνω των $2.8 δισεκατομμυρίων σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.
  • Το Ίδρυμα Νιάρχου στηρίζει επίσης προγράμματα που συμβάλλουν στη συνεργασία φορέων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments