Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: «Δεν ήταν ο τρόπος που περίμενα να τελειώσει αυτή η σεζόν»

Τσιτσιπάς: «Δεν ήταν ο τρόπος που περίμενα να τελειώσει αυτή η σεζόν»
Τσιτσιπάς: «Δεν ήταν ο τρόπος που περίμενα να τελειώσει αυτή η σεζόν. Είναι δύσκολο να το πιστέψω. Ήταν το τουρνουά που ανυπομονούσα να παίξω».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που βρίσκεται στη 4 θέση παγκοσμίως  έκανε τον απολογισμό της χρονιάς για το πόσο ικανοποιημένος έμεινε από την αγωνιστική πλευρά του με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας πως δεν περίμενε να τελειώσει με τον τραυματισμό του αυτή η χρονιά.

Ο Έλληνας τενίστας  Στέφανος Τσιτσιπάς αποσύρθηκε από το ATP Finals λόγω τραυματισμού στον αγκώνα, κάτι το οποίο του ήταν δύσκολο να διαχειριστεί και να πιστέψει όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Τσιτσιπάς

Αναλυτικά το μήνυμα του σούπερ σταρ τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά στα social media του:

«Δεν ήταν ο τρόπος που περίμενα να τελειώσει αυτή η σεζόν. Είναι δύσκολο να το πιστέψω. Ήταν το τουρνουά που ανυπομονούσα να παίξω έως το τέλος φέτος. Θα ήθελα να το αφιερώσω σ’ όλες τις όμορφες στιγμές που είχα στο γήπεδο φέτος.

Συγχαρητήρια σ΄ όλους για τη σκληρή δουλειά, την πρόοδο, τη συγκέντρωση, τον πόνο, την πίστη, την αποδοχή, την αφοσίωση, το θράσος και την ηρεμία που έβαλαν στο 2021. Δεν υπάρχει χώρος για αρνητικότητα και απολύτως κανένας λόγος να νιώθω μετάνοια, λύπη ή φόβο. Η υγεία μου και η καλή μου κατάσταση είναι το πιο σημαντικό και πάντα θα είναι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά κάθε έναν υποστηρικτή μου για την αφιέρωσή του σε μένα σ’ όλο αυτό το καθημερινό ταξίδι. Οι οπαδοί είναι οικογένεια. Προπονητές, ατζέντηδες, φυσιοθεραπευτές, μάνατζερ, συνεργάτες, οργανισμοί, φιλανθρωπικοί οργανισμοί και συμπαίκτες, σας ευχαριστώ που βγάλατε τον καλύτερο εαυτό μου σε καθημερινή βάση.

Η συνεισφορά σας αξίζει το ίδιο. Ανυπομονώ να επιστρέψω και πάλι στα κορτ, να βρυχώμαι και να παλεύω». Τσιτσιπάς

Το τουρνουά συνεχίζει και με άλλες αποσύρσεις

Ο 23χρονος τενίστας ολοκληρώνει, λοιπόν, τη σεζόν του, ενώ τη θέση του στη διοργάνωση πήρε ο δεύτερος αναπληρωματικός σούπερ σταρ τενίστας Κάμερον Νόρι. Από το τουρνουά έχει αποσυρθεί και ο Ματέο Μπερετίνι, τη θέση του οποίου πήρε ο πρώτος αναπληρωματικός σούπερ σταρ τενίστας Γιάνικ Σίνερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments