Αθλητισμός

UEFA: Βαριά η τιμωρία σε Μιχαηλίδη και ΠΑΟΚ

UEFA: Βαριά η τιμωρία σε Μιχαηλίδη και ΠΑΟΚ
UEFA: Η ομοσπονδία επέβαλλε βαριά τιμωρία, τόσο στον δικέφαλο του Βορρά, όσο και στον Γιάννη Μιχαηλίδη για την αποβολή του από την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη.

Η UEFA επέβαλλε βαριά καμπάνα, τόσο στον Γιάννη Μιχαηλίδη, όσο και στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος ήταν η αποβολή του παίκτη κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του δικέφαλου του Βορρά με την Κοπεγχάγη, όπου ο ΠΑΟΚ υπέστη ήττα μέσα στην έδρα του.

Πιο συγκεκριμένα, η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές τον Γιάννη Μιχαηλίδη για την αποβολή του στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη, ενώ ο Δικέφαλος καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 82.000 ευρώ.

Η ποινή

Έτσι ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ, θα αναγκαστεί να χάσει τις δύο αναμετρήσεις με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν, ενώ εφόσον ο Δικέφαλος προκριθεί στην επόμενη φάση, τότε ο Μιχαηλίδης θα χάσει και το πρώτο ματς των νοκ-άουτ.

Βαρύ ήταν και το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ, αφού ο Δικέφαλος καλείται να πληρώσει το ποσό των 82.000 ευρώ, με την UEFA να επιβάλει ποινή και στην Κοπεγχάγη που θα πληρώσει το ποσό των 9.750 ευρώ.

Σε έφεση προχωρά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να καταθέσει έφεση κατά της ποινής τριών αγωνιστικών στον Γιάννη Μιχαηλίδη. Από την πρώτη στιγμή, στις τάξεις του ΠΑΟΚ ελήφθη η απόφαση να κινηθούν για έφεση κατά της απόφασης προκειμένου να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για να μειωθεί η ποινή του ποδοσφαιριστή.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μιχαηλίδη στον «τελικό» απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας καθώς και στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής των ομίλων με την Λίνκολν ενώ εφόσον ο Δικέφαλος προκριθεί στην επόμενη φάση, θα παραμείνει εκτός και στο πρώτο παιχνίδι των νοκ άουτ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments