Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη 1-2: Πικρή ήττα για τον δικέφαλο του Βορρά

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη 1-2: Πικρή ήττα για τον δικέφαλο του Βορρά
ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη 1-2: Ο δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα του, τους Δανούς αν και είχε καλή αγωνιστική παρουσία.

ΠΑΟΚ και Κοπεγχάγη διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την 4η αγωνιστική του Europa League. Νωρίτερα ο Ολυμπιακός στραβοπάτησε με την Άιντραχτ να τον αφήνει δεύτερο στον Όμιλο του και μάλιστα με μία διαφορά που δύσκολα μπορεί να ανακάμψει.

Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι συνεχίζει να έχει τρελό ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ βγάζει αντίδραση και πιέζει τους Δανούς, χάνοντας πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως να έχει καταφέρει να μετατρέψει σε γκολ την επιθετικότητα του. Τελεταίο δεκάλεπτο με μεγάλο ενδιαφέρον.

EUROPA CONFERENCE LEAGUE / ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)

Φάσεις και γκολ

O δικέφαλος του Βορρά στο 8′ ανοίγει το σκορ ο ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς. Ο Μπίσεσβαρ έφυγε από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα προς τον Σβιντέρσκι, αυτός δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στον Ζίβκοβιτς όμως ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ. 

Στο 14′ κοντά στην ισοφάριση η Κοπεγχάγη μετά το λάθος των παικτών του ΠΑΟΚ. Ο Πασχαλάκης έδωσε στον Κούρτιτς αυτός προσπάθησε να πασάρει δεξιά αλλά ο Λέραγκερ έκλεψε τη μπάλα, την έδωσε παράλληλα στον Μπιέλ ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σούταρε άστοχα.

Κατόπιν στο 34′ με μία επίθεση η Κοπεγχάγη γύρισε τη μπάλα από τα αριστερά στα δεξιά. Ο Ντικς έδωσε την πάσα στον Άνκερσεν και αυτός μέσα από την περιοχή πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Πασχαλάκη.  Η Κοπεγχάγη ισοφάρισε με καλή κυκλοφορία της μπάλας βγάζοντας με πολλές μεταβιβάσεις σε θέση βολής τον δεξιό της μπάκ τον Άνκερσεν. Ο ΠΑΟΚ αντιδρά και προσπαθεί να βγει μπροστά λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο

Το ημίχρονο έκλεισε με την μεγάλη ευκαιρία του Σβαμπ με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Γιόνσον. Το 1-1 είναι μάλλον δικαίο με τις δυο ομάδες να έχουν κάποια καλά διαστήματα και ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Αναμένεται ένα ακόμη πιο ενδιαφέρον δεύτερο ημίχρονο αν κρίνει κανείς από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στην Τούμπα.

Στο 50′ σε βαθιά μπαλιά από τα δεξιά η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Βιεϊρίνια που έτρεχε προς τα πίσω και έφτασε στον Ντικς. Αυτός έκανε με τη μια την πάσα προς τον Μπιέλ που μπήκε στην περιοχή του Πασχαλάκη και με σουτ με το αριστερό τον νίκησε για το 2-1 της Κοπεγχάγης.

Τρομερή στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο 61′ να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Βιεϊρίνα μέσα στην περιοχή έκανε τη σέντρα σουτ, η μπάλα έφτασε στον Σβιντέρσκι ο οποίος μπροστά από την μικρή περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μπόιλεσεν και έφυγε κόρνερ. Διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Γιόνσον να κρατάει το σκορ υπέρ της Κοπεγχάγης με το κεφάλι. Συγκεκριμένα σε σέντρα του Σβαμπ από τα αριστερά ο Ζίβκοβιτς πήρε την κεφαλιά πάσα προς τον Ζίβκοβιτς με τον Γιόνσον να κόβει τη μπάλα και εν συνεχεία τον Άκπομ να μην μπορεί να τη βρει με το κεφάλι. Ο Ζίβκοβιτς εκ νέου γύρισε στον Ελ Καντουρί που έκανε το σουτ και ο Γιόνσον βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι για να την διώξει σωτήρια.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Σβαμπ, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Σβιντέρσκι.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γιόνσον, Άντκερσεν, Κοτσολάβα, Μπόιλεσεν, Κρίστιανσεν, Ντικς, Στέιτζ, Λέραγκερ, Μπιέλ, Γουίντ, Μπόβινγκ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments