Video

Βασίλης Καρράς: Άλλαξε ζωή μετά το χτύπημα του κορωνοϊού

Βασίλης Καρράς: Άλλαξε ζωή μετά το χτύπημα του κορωνοϊού
Βασίλης Καρράς: Ο γνωστός τραγουδιστής μετά το χτύπημα του κορωνοϊού βρέθηκε να κάνει και άλλες δραστηριότητες εκτός του τραγουδιού.

Ο Βασίλης Καρράς κατά την διάρκεια της καραντίνας, όπου είχαν κλείσει τα νυχτερινά κέντρα είχε πάει στο χωριό του. Ο γνωστός τραγουδιστής όμως πέρα από τις ασχολείες του αγρότη είχε καλλιεργήσει και μία άλλη που έγινε γνωστή λίαν προσφάτως.

Εδώ και αρκετά χρόνια έχει μια μεγάλη έκταση στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου παράγει ελιές, πιπεριές, κεράσια και πολλά ακόμα παράγωγα της γης. Αυτά τα είχε περιγράψει και στο Ενώπιος Ενωπίω όταν είχε βρεθεί καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ασχολείται και με το λάδι

Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως, και το μάθαμε μέσα από το νέο βίντεο στο κανάλι των Unboxholics, είναι πως ο Βασίλης Καρράς έχει από τα πιο φημισμένα λάδια στη Βόρεια Ελλάδα και αν ποτέ έχετε δει εμφιαλωμένο λάδι με ετικέτα «Καρράς», τότε το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για τον λαϊκό τραγουδιστή.

Στο βίντεο των Unboxholics, βλέπουμε κιόλας πως έχει ένα καφενείο-παντοπωλείο στο κέντρο της αγροτικής του έκτασης, όπου περνάει τον καιρό του όταν φεύγει από την Αθήνα και καθοδηγεί την επιχείρηση, με τους ντόπιους να αναφέρουν πως έχει βοηθήσει πολλούς προσφέροντας τους δουλειά.

Λίγα λόγια για το τραγουδιστή

Γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Έχει δύο αδέρφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Όταν ήταν 10 χρόνων πήγε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο “Πρόσφυγας” στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Επίσης, είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του “Εγώ αγάπη μου, εγώ”. Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη. Οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη, που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.

Έχει συνεργαστεί με συνθέτες και στιχουργούς, όπως ο Δημήτρης Ρακιτζής Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αλέκος Χρυσοβέργης και ο Σπύρος Γιατράς, η Εύη Δρούτσα, ο Πάνος Φαλάρας, ο Χρήστος Δάντης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι. Έχει κάνει ντουέτα με πολλούς τραγουδιστές όπως η Μαριάνθη Κεφάλα, οι Πυξ Λαξ, η Κωνσταντίνα, η Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Νίκος Ζωιδάκης, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Ειρήνη Μερκούρη, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης. Με τους περισσότερους από αυτούς έχει συνεργαστεί σε ζωντανά προγράμματα. Επίσης, είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει γράψει τραγούδια για πολλούς τραγουδιστές του ελληνικού τραγουδιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments