Ελλάδα

Έλληνας καθηγητής του John Hopkins: Η πανδημία θα φύγει σε έξι με οχτώ μήνες, ο κορωνοϊός θα μείνει

Έλληνας καθηγητής του John Hopkins: Η πανδημία θα φύγει σε έξι με οχτώ μήνες, ο κορωνοϊός θα μείνει
Έλληνας καθηγητής του John Hopkins: O Έλληνας καθηγητής Πνευμονολογίας στο πανεπιστήμιο John Hopkins,κ. Παναγιώτης Γαλιατσάτος, διαβεβαίωσε πως η πανδημία σε 6-8 μήνες θα έχει λάβει τέλος όμως ο κορωνοϊός θα μείνει.

O Έλληνας καθηγητής Πνευμονολογίας στο πανεπιστήμιο John Hopkins,κ. Παναγιώτης Γαλιατσάτος, διαβεβαίωσε πως η πανδημία σε 6-8 μήνες θα έχει λάβει τέλος όμως ο κορωνοϊός θα μείνει.

Την αισιοδοξία του ότι η πανδημία σε 6-8 μήνες θα έχει λάβει τέλος, εξέφρασε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο Έλληνας καθηγητής Πνευμονολογίας στο πανεπιστήμιο John Hopkins, Παναγιώτης Γαλιατσάτος.

«Έχουμε το εμβόλιο, θεραπείες , τα φάρμακα της Merck και της Pfizer οπότε πιστεύω ότι η πανδημία θα φύγει σε 6-8 μήνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής ωστόσο εκτίμησε ότι ο κορονοϊός θα μείνει σε κάποια μέρη του κόσμου.

Παράλληλα, ο κ. Γαλιατσάτος ότι ο εμβολιασμός είναι υψίστης σημασίας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μέτρα προστασίας , θα αποτελέσει το κλειδί για να λήξει η πανδημία: «Πρέπει να εμβολιστούμε ώστε ο οργανισμός μας να είναι πιο «έξυπνος» απέναντι στον ιό. Έτσι θα είμαστε έτοιμοι απέναντι στο κίνδυνο και μαζί με τις μάσκες, η πανδημία θα φύγει».

«Βλέπω τους ασθενείς που θέλουν να ζήσουν, θα νικήσει ο άνθρωπος γιατί έχουμε την απάντηση απέναντι στο μικρόβιο» είναι το αισιόδοξο μήνυμα που στέλνει ο καθηγητής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments