Ελλάδα

Κορωνοϊός Καπραβέλος: Γιατρός λιποθύμησε στο Παπανικολάου από υπερκόπωση

Κορωνοϊός Καπραβέλος: Γιατρός λιποθύμησε στο Παπανικολάου από υπερκόπωση
Κορωνοϊός Καπραβέλος: Την ασφυκτική πίεση που δέχεται το προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας μας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού σχολίασε σε πρωινή εκπομπή ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, κ.  Νίκος Καρπαβέλος.

Την ασφυκτική πίεση που δέχεται το προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας μας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού σχολίασε σε πρωινή εκπομπή ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, κ.  Νίκος Καπραβέλος.

Ο κ. Καπραβέλος ανέφερε πως υγειονομικός στο νοσοκομείο Παπανικολάου έχασε τις αισθήσεις της, λόγω υπερκόπωσης. Ο γιατρός μιλώντας στο Open θέλησε να τονίσει την αφόρητη πίεση που δέχεται το ΕΣΥ, καθώς πολλοί γιατροί, όπως είπε εργάζονται χωρίς άδειες, παίρνοντας ελάχιστα ρεπό.

Είναι μεγάλη η εξουθένωση του προσωπικού

Συγκεκριμένα, ο κ. Καπραβέλος σημείωσε για τη χειρούργο πως μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων για να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Επεσήμανε πως εργαζόταν από το πρωί σε μονάδα COVID, παρότι δεν είναι στο γνωστικό της αντικείμενο. και συμπλήρωσε πως ”είναι μεγάλη η εξουθένωση του προσωπικού” υποστήριξε και προειδοποίησε πως είναι ”έξω από τα όρια”.

“Άδειες δεν δίδονται και τα ρεπό βγαίνουν με πολύ μεγάλη δυσκολία γιατί δεν υπάρχει προσωπικό” είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, δήλωσε πολύ απογοητευμένος γιατί η κυβέρνηση δεν έχει εγκρίνει κανένα κονδύλι για να δοθεί ένα πριμ στο προσωπικό, και ειδικά στους νοσηλευτές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments