Διεθνή

Ιερουσαλήμ: Πυροβολισμοί με ένα νεκρό και τέσσερις τραυματίες

Ιερουσαλήμ: Πυροβολισμοί με ένα νεκρό και τέσσερις τραυματίες
Ιερουσαλήμ: Συναγερμός σήμανε στην Ιερουσαλήμ καθώς ένοπλος άνοιξε πυρ κατά δύο πολιτών και δύο αστυνομικών κοντά στην περιοχή του Δυτικού Τείχους στην Ιερουσαλήμ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τέσσερις.

Συναγερμός σήμανε στην Ιερουσαλήμ καθώς ένοπλος άνοιξε πυρ κατά δύο πολιτών και δύο αστυνομικών κοντά στην περιοχή του Δυτικού Τείχους στην Ιερουσαλήμ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τέσσερις.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί κοντά στην Πύλη των Αλυσίδων στην Παλιά Πόλη, μια από τις εισόδους για το Όρος του Ναού. Η αστυνομία αμέσως μετά την επίθεση, έκλεισε αμέσως τον χώρο για τους επισκέπτες.

Υπήρχαν αναφορές ότι ο δράστης ήταν ντυμένος υπερορθόδοξος Εβραίος, πληροφορία που δεν επιβεβαιώθηκε αμέσως. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοπλος έφερε ένα αυτοσχέδιο υποπολυβόλο «Carlo» δημοφιλές στις παλαιστινιακές περιοχές, οπως γράφει η Jerusalem Post.

Ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ άλλοι δύο φέρουν επιπόλαια τραύματα, σύμφωνα με το MDA.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments