Lifestyle

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η κοινή φωτογραφία με τον Άγγελο Λάτσιο

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η κοινή φωτογραφία με τον Άγγελο Λάτσιο
Νατάσα Θεοδωρίδου: Μεγάλη αγάπη έχει στον βαφτισιμιό της, Άγγελο Λάτσιο, η τραγουδίστρια, το Σάββατο βγήκαν βόλτα στο κέντρο.

Μεγάλη αγάπη έχει στον βαφτισιμιό της, Άγγελο Λάτσιο, η Νατάσα Θεοδωρίδου και δεν το κρύβει. Η τραγουδίστρια ανέβασε μάλιστα το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στο Instagram μια κοινή της φωτογραφία με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιά.

«Το γλυκό μου αγόρι…ο πιο καλός βαφτισιμιός…το super παρεάκι μου…» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ο Άγγελος Λάτσιος πάντα λέει τα καλύτερα για την νονά του μάλιστα την αποκαλεί η καλύτερη νονά.

Μία όμορφη οικογένεια

Τα σχόλια των followers ήταν αμέτρητα και όλα ξεχωριστά. Ανάμεσα σε αυτά και εκείνο της Ελένης Μενεγάκη, η οποία έγραψε: «Τι ωραία φωτό! Απίθανοι είστε αγάπες μου».

Στην μητέρα του απάντησε ο Άγγελος Λάτσιος που τη ρώτησε: «Εσύ που ήσουν;».

«Την επόμενη φορά όλοι μαζί…» σχολίασε με τη σειρά της η Νατάσα Θεοδωρίδου. Νατάσα Θεοδωρίδου

Λίγα λόγια για την Νατάσα Θεοδωρίδου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Οκτωβρίου 1970.Έχει καταγωγή από τα Κουδούνια Δράμας. Σπούδασε δημοσιογραφία, ενώ παράλληλα έλαβε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας. Ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια σε νυχτερινά κέντρα.Ήρθε στην Αθήνα το 1996 και εργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα με μεγάλη επιτυχία. Το 1996 δούλεψε στις “Θαλασσιές τις Χάντρες” στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων. Μαζί της ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο Λάμπης Λιβιεράτος και ο Παντελής Καναράκης. Κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 1997, ο οποίος και έγινε πλατινένιος. Νατάσα Θεοδωρίδου

Το 1998 κυκλοφορεί το δεύτερό της δίσκο, με τίτλο “Δεύτερη αγάπη”, που αποτέλεσε σταθμό για την καριέρα της, με αποκορύφωμα τη συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή στο τραγούδι “Δεν θέλω τέτοιους φίλους”. Το άλμπουμ έγινε πλατινένιο, ξεπερνώντας τα 80.000 αντίτυπα, ενώ η συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή επεκτάθηκε και με τις εμφανίσεις τους στα «Αστέρια». Οι επόμενες συνεργασίες της ήταν με το Νότη Σφακιανάκη στο «THEATRO» της Θεσσαλονίκης, και με τον Αντώνη Ρέμο και το Στέλιο Διονυσίου στον «Απόλλωνα».

Το Μάρτιο του 2000 κυκλοφόρησε το τρίτο της άλμπουμ, με τίτλο “Θα μιλήσω με τ’ αστέρια”, που έγινε επίσης πλατινένιο. Την ίδια περίοδο ερμήνευσε το επιτυχημένο τραγούδι “Επιτέλους” μαζί με την Καίτη Γαρμπή, ντουέτο που τους έγραψε ο Φοίβος και συμπεριλήφθηκε στο δίσκο “Το Κάτι” της Γαρμπή. Τον Ιούλιο του 2001, η Θεοδωρίδου κυκλοφόρησε την τέταρτη προσωπική της δουλειά, έναν πολυσυλλεκτικό δίσκο με τίτλο “Υπ’ ευθύνη μου”.

Ακολουθεί η επιτυχημένη εμπορικά συνεργασία της με το συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους στον πλατινένιο δίσκο “Τόση αγάπη πώς να χαθεί” το 2002. Τα δύο επόμενα χρόνια (2002-2004) η Νατάσα εμφανίζεται στη μουσική σκηνή “Φως”, ενώ το 2003 κυκλοφορεί ο δίσκος “Μια διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα” που περιέχει ζωντανές ηχογραφήσεις, κυρίως από τις εμφανίσεις της στο “Φως”. Το 2004 ο δίσκος “Έρωτα δεν ξέρεις ν’ αγαπάς”, σε μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, σηματοδοτεί μια προσωρινή στροφή στο ρεπερτόριο της Νατάσας, προάγγελο της οποίας είχε αποτελέσει και η συμμετοχή της στο soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας Πολίτικη Κουζίνα, όπου ερμήνευσε το τραγούδι “Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments