Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Πάνω από 2.000.000 ευρώ έσοδα κάθε χρόνο

Ελένη Μενεγάκη: Πάνω από 2.000.000 ευρώ έσοδα κάθε χρόνο
Ελένη Μενεγάκη: Η εταιρία της ονομάζεται «M Winner ΙΚΕ» και έχει διαδεχθεί την «Ελένη Μενεγάκη ΕΠΕ».

Φέτος, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό, μέσα από τη συχνότητα του Mega απ’ όπου ξεκίνησε την πορεία της. Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μια απλή εργαζόμενη. Δεν παίρνει μισθό, δώρα, υπερωρίες. Δεν είναι φυσικό πρόσωπο βλέπετε. Είναι εταιρία. Είναι μια ΙΚΕ, με έσοδα και έξοδα, που καταχωρεί δαπάνες για αυτοκίνητα, βενζίνες, ρούχα, μακιγιάζ, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικές και άλλες υπηρεσίες

Η εταιρία της ονομάζεται «M Winner ΙΚΕ» και έχει διαδεχθεί την «Ελένη Μενεγάκη ΕΠΕ». Για το 2020 δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη ισολογισμό. Το 2019, όμως, εμφάνισε κύκλο εργασιών (έσοδα) 2.516.300 ευρώ, 16.502 ευρώ λιγότερα από την προηγούμενη χρονιά.

Τα έξοδά της δεν ήταν λίγα: Πέρασε στα βιβλία της εταιρείας συνολικές δαπάνες 506.233 ευρώ. Έτσι το καθαρό οικονομικό αποτέλεσμα της ««M Winner ΙΚΕ» διαμορφώθηκε σε 2.110.067 ευρώ. Για 9 μήνες δουλειάς, αντιστοιχούν περίπου σε 235.000 ευρώ το μήνα.

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Πώς γνώρισε τον Ματέο στα παιδιά

Η Ελένη Μενεγάκη μετά την μεγάλη επιστροφή στο MEGA, αναφέρθηκε στο τι έκανε τα παιδικά ρούχα του μεγαλύτερου γιού της Άγγελου όταν εκείνου ήταν πλέον μικρά.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Θα σας πω την αλήθεια, εγώ πολλά πράγματα του Άγγελου, πέρασαν από όλα τα κορίτσια μου, όχι από αυτά που χαλάνε. Μιλάω ας πούμε για μπουφάν, κασκόλ και το έπαιρνε το επόμενο. Τι να πάθει ένα κασκόλ, ένα μπουφάν… Τα ρούχα που είναι πλύνε βάλε, χαλάνε! Παίρνεις ρούχα και στο δεύτερο και στο τρίτο. Δεν έχουν πρόβλημα, αν τους εξηγήσεις ότι έχεις αυτά που σου παίρνουμε και έχεις και αυτά από το πρώτο και αν είσαι το τρίτο; Έχεις τα καλύτερα! Έχεις τα δικά σου, τα πράγματα του πρώτου και του δεύτερου… είναι πως θα το πεις στο κάθε παιδί…» τόνισε η παρουσιάστρια. Ελένη Μενεγάκη

Στην συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε πως πρέπει να έρχεται σε επαφή ο νέος σύντροφος της μαμάς με τα παιδιά: «Το θέμα είναι να μην βάλεις απότομα τον σύντροφό σου ακόμα και σε έναν γάμο απότομα μέσα στο σπίτι, χρειάζεται μία προετοιμασία, να έρθει σε επαφή με τα παιδιά… και να μην μπερδεύονται οι ρόλοι. Άλλο ο μπαμπάς, η μαμά κι άλλο ο σύντροφος της μαμάς… που μπορεί να έχει παντρευτεί! Αυτό είναι ξεκάθαρο για να αισθάνονται όλοι καλά» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments