Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Μόνιμο προσωπικό σε επτά περιζήτητους φορείς

ΑΣΕΠ: Μόνιμο προσωπικό σε επτά περιζήτητους φορείς
ΑΣΕΠ: Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μόνιμη θέση στο δημόσιο έχουν οι υποψήφιοι μέσα από δύο προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ. Πρόκειται για τους διαγωνισμούς 6Ε/2021 και 7Ε/2021.

Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μόνιμη θέση στο δημόσιο έχουν οι υποψήφιοι μέσα από δύο προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ. Πρόκειται για τους διαγωνισμούς 6Ε/2021 και 7Ε/2021.

Οι ταυτότητες των προκηρύξεων

6Ε/2021

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για μονίμους στην προκήρυξη 6Ε/2021 μέσω ΑΣΕΠ. Αφορά την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε πέντε φορείς.

Ποιοι φορείς θα ενισχυθούν με νέο προσωπικό

  • Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ Ν.Π.Ι.Δ.-Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
  • Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.)
  • Συνήγορο του Πολίτη
  • Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης- Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Υπουργείο Εσωτερικών)
  • Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης)

Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία λήγει στις 22 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

7Ε/2021

Στο Εθνικό Τυπογραφείο στάλθηκε νέα προκήρυξη για μονίμους μέσω ΑΣΕΠ και πρόκειται για την 7Ε/2021. Αφορά στην πρόσληψη 15 ατόμων στη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής (ΓΛΚ) και στη Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας (Υπουργείο Οικονομικών) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Ποια τα πρόσθετα προσόντα της προκήρυξης

  • Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
  • Οι υποψήφιοι που αποδεικνύουν τη γνώση χειρισμού Η/Υ με τον τίτλο σπουδών τους, πρέπει απαραιτήτως να συμπληρώσουν τον κωδικό 001 για τις θέσεις που απαιτείται ως πρόσθετο προσόν. 002 Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Α. Για τις θέσεις της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής (ΓΛΚ) Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με κωδ. 10001 θα συνεκτιμηθεί από την Επιτροπή Επιλογής του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Δ΄ της παρούσης, η εμπειρία σε θέματα διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, σε θέματα ενισχυμένης εποπτείας, στη σύνταξη σχετικών αναφορών καθώς και η συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς.
  • Β. Για τις θέσεις της Γενικής Γραμματείας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με κωδ. 10002 έως 10005 θα συνεκτιμηθεί από την Επιτροπή Επιλογής του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Δ΄ της παρούσης η πολύ καλή γνώση γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments