Ειδήσεις

Η γη της ελιάς – επεισόδιο 81: Όσα θα δούμε σήμερα

Η γη της ελιάς – επεισόδιο 81: Όσα θα δούμε σήμερα
Η γη της ελιάς – επεισόδιο 81: Ο Λυκούργος κι ο Στέφανος προσπαθούν να λογικέψουν τον Στάθη που γυρεύει εκδίκηση για τον πυροβολισμό του γιου του.

Η γη της ελιάς: Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε πως:

Η υγεία της Μυρτάλης είναι εύθραυστη μετά από πνευμονία που την ταλαιπωρεί και ο Στέφανος βρίσκεται συνεχώς δίπλα της. Η Ισμήνη πανικοβάλλεται στο άκουσμα του ποσού που ζητούν οι απαγωγείς.Ο Κωνσταντίνος προθυμοποιείται να βοηθήσει με τα λύτρα, γεγονός που εκνευρίζει αφόρητα τον Σάββα.Ο Στάθης κι ο Στέφανος πείθουν την Αρετή να προχωρήσει με το χειρουργείο, παρά το ενδεχόμενο μιας μόνιμης παράλυσης. Η Ευτυχία παίρνει τη γενναία απόφαση να χωρίσει οριστικά με τον Ανέστη. Εκείνος αντιδρά βίαια, αλλά αυτή τη φορά η Ευτυχία είναι προετοιμασμένη. Η είδηση της αποφυλάκισης του Φίλιππου χαροποιεί τη Βασιλική, αλλά κάνει έξαλλο τον Στάθη. Θολωμένος από την αδικία, παίρνει την καραμπίνα του κι αποφασίζει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη.

Η γη της ελιάς – επεισόδιο 81: Τι θα δούμε

Ο Λυκούργος κι ο Στέφανος προσ παθούν να λογικέψουν τον Στάθη που γυρεύει εκδίκηση για τον πυροβολισμό του γιου του. Ο Φίλιππος μετά την αποφυλάκισή του εγκαταλείπει οριστικά το πατρικό του και ξεκαθαρίζει στη Χάιδω πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί της. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται κι ο Λυκούργος, μετά την παραδοχή της Χάιδως πως σκηνοθέτησε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της.

Ο Ιάκωβος καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να φέρει κοντά τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία, αλλά εκείνη έχει ακόμα στο μυαλό της τον Στάθη. Την ίδια ώρα η Αρετή συναινεί με το θέμα του χειρουργείου και ο γιατρός της κανονίζει την επέμβαση σε μια εβδομάδα.

Η Ισμήνη αγωνιά για την τύχη του παιδιού της, ενώ ο Σάββας τη διαβεβαιώνει πως θα μαζέψει το ποσό έγκαιρα. Η Μυρτάλη συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την πνευμονία κι ο Στέφανος ειδοποιεί εκ νέου την Αντιγόνη.

Η Άννα ξεκινά να δουλεύει στο καφενείο του Πότη, απογοητεύεται όμως όταν καταλαβαίνει πόσα χρήματα θα βγάζει. Η υγεία της Μυρτάλης επιδεινώνεται και η Αντιγόνη την πιέζει να πάνε στο νοσοκομείο.

Ο Ισίδωρος στέλνει ένα δώρο στην Αντιγόνη, η οποία ξαφνιάζεται αρκετά μόλις το παραλαμβάνει. Η Άννα εκβιάζει τον Δημήτρη έχοντας αποδείξεις στα χέρια της και καταφέρνει να του πάρει ένα ποσό από αυτά που της έκλεψε, μέσω της Λένας.

Ο απαγωγέας ζητά από την Ισμήνη να παραδώσει η ίδια τα λύτρα, με τον Λυκούργο να διαφωνεί κάθετα και με τον Σάββα να την πιέζει να το κάνει!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments