Lifestyle

Adele: Το μεγάλο λάθος ενός δημοσιογράφου σε συνέντευξη τύπου

Adele: Το μεγάλο λάθος ενός δημοσιογράφου σε συνέντευξη τύπου
Adele: Ένας Αυστραλός παρουσιαστής λέει πως αισθάνεται πολύ άσχημα λόγω ενός λάθους που στέρησε από το δίκτυο, στο οποίο εργάζεται, μια συνέντευξη με την τραγουδίστρια.

Ένας Αυστραλός τηλεοπτικός παρουσιαστής λέει πως αισθάνεται πολύ άσχημα λόγω ενός λάθους που στέρησε από το δίκτυο, στο οποίο εργάζεται, μια συνέντευξη με τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele.

Ο λόγος για τον Ματ Ντόραν από το Channel 7, ο οποίος ταξίδεψε από το Σίδνεϊ στο Λονδίνο στις 4 Νοεμβρίου προκειμένου να συναντήσει την Adele για τη μοναδική της συνέντευξη σε αυστραλέζικο μέσο σχετικά με το νέο της άλμπουμ «30».

Ωστόσο, αφότου παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνέντευξης ότι δεν είχε ακούσει το άλμπουμ, η εταιρεία Sony μπλόκαρε τα πλάνα της συνέντευξης. Ο Ντόραν ζήτησε συγνώμη και είπε πως δεν είχε δει ένα e-mail με αντίγραφα των τραγουδιών.Η Adele πρόσφατα έγινε και εξώφυλλο στη Vogue.

Adele

Είναι ότι πιο σημαντικό έχω χάσει ποτέ μου

«Ήταν παράλειψη αλλά όχι σκόπιμη περιφρόνηση», δήλωσε στην εφημερίδα “The Australian”. «Είναι το πιο σημαντικό e-mail που έχω χάσει ποτέ». Ωστόσο, αρνήθηκε τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι έπαψε να δουλεύει στο Channel 7, μετά από απουσία του από αυτό. Το λάθος του Ντόραν καθώς και η δικαιολογία του έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, με κάποιους μάλιστα να βλέπουν και μια πιο σοβαρή πλευρά στο όλο ζήτημα.

Adele

Μην είστε τόσο σκληροί μαζί μου

«Από τη μία, πολλοί πρόθυμοι συγγραφείς και κριτικοί δουλεύουν χωρίς αμοιβή ή με παράλογες αμοιβές όπως 40 δολάρια για κάθε κριτική. Από την άλλη, έχουμε αυτό…», έγραψε στο Twitter η Μπράιονι Κιντ, σεναριογράφος, θεατρική συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός.

Στο μεταξύ, ένας δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ στο δίκτυο ABC, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα, έγινε επίσης στόχος επικρίσεων. Μιλώντας για την εμπειρία του αυτή, ανέφερε: “Go easy on me…” («Μην είστε σκληροί μαζί μου»), το οποίο είναι και ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Adele. Το «30» της Adele – το πρώτο της άλμπουμ μετά από έξι χρόνια – κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments