Lifestyle

Adele One Night Only: Το απόλυτο μουσικό γεγονός έρχεται στον Alpha!

Adele One Night Only: Το απόλυτο μουσικό γεγονός έρχεται στον Alpha!
Adele One Night Only: Το απόλυτο μουσικό γεγονός έρχεται στον Alpha!Η μεγάλη συναυλία στο Λος Άντζελες.

Ο Alpha εξασφάλισε και φέρνει στην Ελλάδα μία σημαντική αποκλειστικότητα.

Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια η Adele παρουσιάζει νέα τραγούδια από το καινούριο άλμπουμ της «30», που κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου και αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία. Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο single του άλμπουμ με τίτλο “Easy on Me” και έχει κερδίσει την αγάπη των εκατομμυρίων θαυμαστών της.

Επίσης, οι τηλεθεατές του Alpha θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια αποκλειστική συνέντευξη της Adele στην Oprah Winfrey.

Η Adele μιλά για όλα: για τη νέα της δουλειά, την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της και την ανατροφή του γιού της, καθώς και για την απώλεια βάρους της.

Η απόλυτη star της παγκόσμιας μουσικής σκηνής έρχεται αποκλειστικά στον Alpha!

Adele: Η συνέντευξη στην Oprah Winfrey

Η Adele έδωσε μια έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στην Oprah Winfrey και μίλησε για όλα: για τη νέα της δουλειά, την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της και την ανατροφή του γιού της, καθώς και για την απώλεια βάρους της.

Σε teaser που κυκλοφόρησε η Όπρα ακούγεται να λέει στην Adele ότι πάντα της αρέσουν οι συνεντεύξεις στις οποίες οι άνθρωποι έχουν έρθει να πουν την αλήθεια τους. «Είμαι ακόμα εδώ» είπε η Adele .

Η Adele τραγούδησε στο πανέμορφο Griffith Observatory του Los Angeles όπου ερμήνευσε με το δικό της ανεπανάληπτο τρόπο τα νέα της τραγούδια αλλά και παλαιότερες επιτυχίες, όπως τα: Hello, Easy On Me, Skyfall, I Drink Wine, Someone Like You, When We Were Young, Make You Feel My Love, Hold On.

Η Adele στα πλάνα που κυκλοφόρησαν είναι εντυπωσιακή και τραγουδά σε ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Λος Άντζελες.

Το αστεροσκοπείο του Griffith βρίσκεται σε μία από τις πλέον προνομιακές περιοχές καθώς βλέπει την εμβληματική πινακίδα που αναγράφει «Hollywood». Nοτιοδυτικά μπορείς να αγναντεύεις τον Ειρηνικό Ωκεανό, ενώ είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ως δείγμα της αρχιτεκτονικής Art Deco.

Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια η Adele παρουσιάζει νέα τραγούδια από το καινούριο άλμπουμ της «30», που κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου και αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία. Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο single του άλμπουμ με τίτλο «Easy on Me» και έχει κερδίσει την αγάπη των εκατομμυρίων θαυμαστών της.

Ο Alpha εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής της συναυλίας της Adele , που θα μεταδοθεί από το CBS στις 14 Νοεμβρίου και μαζί και την συνέντευξη που θα παραχωρήσει στην Oprah Winfrey.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments