Διεθνή

Πριγκίπισσα Σαρλίν: «Παραλίγο να πεθάνει από απώλεια βάρους»

Πριγκίπισσα Σαρλίν: «Παραλίγο να πεθάνει από απώλεια βάρους»
Πριγκίπισσα Σαρλίν: Οι φίλοι της πριγκίπισσας Σαρλίν κάνουν νέες αποκαλύψεις για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, «καρφώνοντας» το παλάτι.

Νέες λεπτομέρειες για την Πριγκίπισσα Σαρλίν και την υγεία της έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, φίλοι της πριγκίπισσας Σαρλίν κάνουν νέες αποκαλύψεις για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, «καρφώνοντας» το παλάτι και υποστηρίζοντας ότι οι αυλικοί και ο πρίγκιπας Αλβέρτος ευθύνονται για την κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Page Six, η πριγκίπισσα Σαρλίν «παραλίγο να πεθάνει» στη Νότια Αφρική, αφού υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις και έχασε απότομα πολύ βάρος. Πριγκίπισσα Σαρλίν

Το παλάτι δεν δείχνει ενδιαφέρον για το πρόβλημα υγείας της

Οι φίλοι της πριγκίπισσας ανησυχούν μάλιστα πως η βασιλική οικογένεια του Μονακό υποβαθμίζει τη σοβαρότητα της κατάστασής της, με τον πρίγκιπα Αλβέρτο να δίνει μια συνέντευξη την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας πως πήγε σε κέντρο ψυχικής υγείας μετά την επιστροφή της στο πριγκιπάτο. «Είναι άδικο να παρουσιάζεται πως έχει κάποιο είδος ψυχικού ή συναισθηματικού προβλήματος», είπε η πηγή. «Δεν ξέρουμε γιατί το παλάτι υποβαθμίζει ότι παραλίγο να πεθάνει στη Νότια Αφρική».

Η πηγή έφερε ως παράδειγμα έναν τρομακτικό περιστατικό  πως η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε σοβαρή λοίμωξη ΩΡΛ η οποία οδήγησε σε «σοβαρά προβλήματα κατάποσης που προέκυψαν από μια προηγούμενη χειρουργική επέμβαση». «Δεν μπορούσε να φάει στερεά τροφή για πάνω από έξι μήνες εξαιτίας όλων των χειρουργικών επεμβάσεων που έχει υποβληθεί από τότε», είπε η πηγή. «Μπορούσε να πάρει υγρά μόνο με καλαμάκι, έτσι έχασε σχεδόν το μισό βάρος του σώματός της».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η πριγκίπισσα Σαρλίν «σίγουρα δεν έχει χάσει το μυαλό της ή υποφέρει από σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας». «Είναι εξουθενωμένη από έξι μήνες χειρουργικών επεμβάσεων αλλά και την αδυναμία της να φάει σωστά», είπε η πηγή. «Και της έλειπαν απεγνωσμένα τα παιδιά της και ο σύζυγός της ενώ εκείνη ήταν “κολλημένη” στη Νότια Αφρική επειδή δεν μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι της».

Η ανησυχία για τη μεγάλη απώλεια βάρους της πριγκίπισσας Σαρλίν αναζωπυρώθηκε μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας της που φαίνεται αδύνατη και αδύναμη στο Instagram στις 2 Οκτωβρίου, ακολουθούμενη από την ανακοίνωση πως δεν θα εμφανιζόταν σε μια επίσημη εκδήλωση (την Εθνική Εορτή) του Μονακό στις 19 Νοεμβρίου λόγω «βαθιάς γενικής κόπωσης». Πριγκίπισσα Σαρλίν

Πώς εξήγησε ο πρίγκιπας Αλβέρτος την απουσία της Σαρλίν

Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Αλβέρτος, στη συνέχεια δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό People πως είχε εισαχθεί για «θεραπεία» εκτός του πριγκιπάτου, αφότου έγινε «προφανές πως δεν ήταν καλά» μέσα σε λίγες ώρες από την επιστροφή της στο Μονακό μετά από 6 μήνες παραμονής στη Νότια Αφρική. Ο πρίγκιπας πρόσθεσε πως θα παραμείνει εκεί για αρκετές εβδομάδες, ενώ υποστήριξε πως η τρέχουσα κατάστασή της ήταν το αποτέλεσμα «πολλών παραγόντων που είναι ιδιωτικά θέματα».

«Ήταν ξεκάθαρα εξαντλημένη, σωματικά και συναισθηματικά», πρόσθεσε. «Δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα επίσημα καθήκοντα, τη ζωή γενικά ή ακόμη και την οικογενειακή ζωή»

Οι φίλοι της πριγκίπισσας Σαρλίν, όμως, επιμένουν ότι «εγκλωβίστηκε» στη Νότια Αφρική από τις αρχές Μαΐου λόγω μόλυνσης ΩΡΛ, η οποία κατέστησε αναγκαία μια σειρά διορθωτικών χειρουργικών επεμβάσεων για έξι μήνες. «Προφανώς υπήρχαν συνέπειες από τις διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις της και τις διαδικασίες στις οποίες υποβλήθηκε τους τελευταίους μήνες», εξήγησε ο Αλβέρτος στο περιοδικό People. «Αυτός ήταν σίγουρα ένα παράγοντας, αλλά σε αυτό το σημείο προτιμώ να μη σχολιάσω περαιτέρω».

Και συνέχισε: «Μπορώ να πω ότι υπέφερε από απίστευτη κούραση. Δεν είχε κοιμηθεί καλά για αρκετές ημέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά. Έχει χάσει πολύ βάρος, κάτι που την έκανε ευάλωτη σε άλλες πιθανές ασθένειες. Ένα κρυολόγημα ή γρίπη ή -ο Θεός να μας φυλάει- Covid».

Η μακρά απουσία της Σαρλίν από το Μονακό την έκανε να χάσει την 10η επέτειο του γάμου της και τροφοδότησε δημοσιεύματα για ρήγμα στον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο καθώς και εικασίες για την υγεία της.

Αυτά τα δημοσιεύματα επανήλθαν μετά την εισαγωγή της σε άγνωστη μονάδα θεραπείας. «Δεν υπάρχουν προβλήματα στον γάμο της, εκτός από το ότι της έλειπαν τα παιδιά της και ο σύζυγός της όσο ήταν στη Νότια Αφρική» είπε η πηγή στο Page Six. «Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ άρρωστη για να ταξιδέψει -αν μπορούσε να επιστρέψει για να είναι με την οικογένειά της, θα το είχε κάνει αμέσως».

Το ζευγάρι έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα για προβλήματα στον γάμο τους. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος συνέχισε, μάλιστα, να αρνείται ακόμη και τις φήμες για άλλα προβλήματα υγείας της πριγκίπισσας Σαρλίν. «Επειδή ξέρω ότι υπάρχουν φήμες εκεί έξω, επιτρέψτε μου να πω: δεν έχει κορωνοϊό», είπε ο πρίγκιπας Αλβέρτος στο περιοδικό People στην προαναφερθείσα συνέντευξη. «Και δεν σχετίζεται με καρκίνο. Δεν είναι θέμα προσωπικής σχέσης. Και αν θέλετε να συζητήσετε μια άλλη εικασία, δεν σχετίζεται καθόλου με θέμα πλαστικής χειρουργικής ή κάποιο lifting».

Η ίδια επιθυμούσε να πάει σε μια κλινική εκτός του Μονακό

Σύμφωνα με τον πρίγκιπα Αλβέρτο η αναζήτηση θεραπείας «αλλού στην Ευρώπη» ήταν μια λύση που η πριγκίπισσα είχε ήδη αποφασίσει κατά την επιστροφή της στο Μονακό. «Είχε ήδη πάρει την απόφασή της και θέλαμε μόνο να το επιβεβαιώσει μπροστά μας. Αυτό ήταν που ήθελε» εξήγησε. «Ήξερε ήδη ότι το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να πάει να ξεκουραστεί και να κάνει μια θεραπεία με ιατρικό πλαίσιο. Και όχι στο Μονακό. Για λόγους απορρήτου, θα έπρεπε να βρίσκεται κάπου εκτός του Μονακό».

Η Σαρλίν «ήταν πολύ ήρεμη και συνειδητοποίησε η ίδια πως χρειάζεται βοήθεια. Δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να καταλάβει ότι χρειάζεται θεραπεία, πρέπει να το αποδεχτεί ο ίδιος. Ήταν υπέρ αυτού ήδη» είπε. «Το ξέραμε. Θέλαμε μόνο να επιβεβαιωθεί μπροστά μας. Θέλαμε να της πούμε ότι την αγαπάμε πάρα πολύ και πως ήμασταν εκεί για εκείνη και πως η πιο σημαντική πτυχή για εκείνη είναι η υγεία της».

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανέφερε επίσης στη συνέντευξή του πως η πριγκίπισσα Σαρλίν χρειάζεται «ιδιωτικότητα». «Χρειάζεται χρόνο για να ξεκουραστεί στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον. Ακόμα και αν ως οικογένεια είμαστε δημόσια πρόσωπα» εξήγησε. «Όταν τα δημόσια πρόσωπα έχουν προβλήματα υγείας, αξίζουν την ιδιωτικότητα όπως και οποιοσδήποτε άλλος. Ελπίζω να το καταλάβουν όλοι». Και πρόσθεσε: «Δώστε μας τον χρόνο που χρειαζόμαστε. Δώστε της τον χρόνο που χρειάζεται για να θεραπευτεί και να γίνει καλύτερα και να επιστρέψει στη οικογένειά της στο Μονακό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments