Αθλητισμός

Ίντερ – Σαχτάρ 2-0: Ο Τζέκο έστειλε στην κορυφή τους νερατζούρι

Ίντερ – Σαχτάρ 2-0: Ο Τζέκο έστειλε στην κορυφή τους νερατζούρι
Ίντερ - Σαχτάρ 2-0: Οι νεραντζούρι κατάφεραν να γίνουν η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε από τον 4ο όμιλο του Champions League στους αγώνες νοκ άουτ.

Ίντερ και Σαχτάρ έδωσαν την μάχη τους για να περάσουν στην επόμενη φάση του Champions League. Οι νεραντζούρι κατάφεραν να νικήσουν για άλλη μία φορά τους Ουκρανούς, με τα γκολ του Τζέκο που έβαλε το λιθαράκι του για να στείλει την ομάδα στην πρώτη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έντιν Τζέκο κατάφερε να σταματήσει το σερί τριών αγώνων μεταξύ Ίντερ και Σαχτάρ χωρίς γκολ και την κατάλληλη στιγμή, αφού με το 2-0 έστειλε τους “νερατζούρι” στα νοκ άουτ από τον 4ο όμιλο του Champions League.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ο Βόσνιος επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής της συνάντησης του “Τζιουζέπε Μεάτσα” που είχε πολλές φάσεις, κυρίως για τους γηπεδούχους. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αλλά και ο Τζέκο έχασαν πολλές ευκαιρίες, με τον Ανατόλι Τρούμπιν να αναδεικνύεται νικητής στα τρία τετ α τετ τους. Η Ίντερ διαμαρτυρήθηκε ακόμα και για πέναλτι στο 1ο ημίχρονο, σε πτώση του Αργεντινού επιθετικού, όμως ο VAR είχε διαφορετική άποψη.

Η… κατηφόρα στο Μιλάνο εμπόδισε τους Ουκρανούς να κάνουν κάτι αξιοσημείωτο, παρότι είχαν μια τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουν τουλάχιστον μια θέση στο Europa League. Οι λίγες στιγμές έμειναν στην ιστορία όταν πήρε το… όπλο του ο Τζέκο. Πρώτη φορά στο 61′ και στη συνέχεια στο 67′ έδωσε τη νίκη στην Ίντερ, η οποία είχε ακόμα δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο VAR είχε ξανά διαφορετική άποψη.

Ταυτόχρονα, η ήττα των Ουκρανών εξασφάλισαν στη Σέριφ τουλάχιστον μια θέση στο Europa League.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments