Αθλητισμός

Ποδόσφαιρο: Έρευνα έδειξε πως το 85% των εμβρύων αντιδρούν στα ποδοσφαιρικά συνθήματα

Ποδόσφαιρο: Έρευνα έδειξε πως το 85% των εμβρύων αντιδρούν στα ποδοσφαιρικά συνθήματα
Ποδόσφαιρο: Μια έρευνα του Ινστιτούτου Μαρκές αποδεικνύει πως τελικά ίσως κάποιος είναι ποδοσφαιρόφιλος από την κοιλιά της μάνας του.

Το Ινστιτούτο Μαρκές, μια κλινική γονιμότητας στη Βαρκελώνη, δημοσίευσε μια έρευνα στην οποία δείχνει πως το να είσαι ποδοσφαιρόφιλος είναι ίσως κάτι που υφίσταται από όταν κάποιος είναι σε εμβρυακή κατάσταση.

Σε πειράματα που έγιναν, το 85% των εμβρύων αντέδρασαν με κινήσεις όταν άκουγαν ποδοσφαιρικά συνθήματα με το πόρισμα των επιστημόνων να είναι πως «τελικά, το πάθος για το ποδόσφαιρο ξεκινά πριν γεννηθείς».

Έρικσεν: Το Δεκέμβριο θα κριθεί η καριέρα του στο ποδόσφαιρο ύστερα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος υπέστηκαρδιακή ανακοπή στον αγωνιστικό χώροκατά τη διάρκεια του εναρκτήριου αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για τη διοργάνωση του Euro 2020, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και τα αποτελέσματα εκείνων στις αρχές του Δεκεμβρίου θα κρίνουν τη συνέχεια της καριέρας του.Πλέον, ο Δανός άσος ζει με τον απινιδωτή (ICD), ο οποίος είναι ένας τύπος βηματοδότη που μπορεί να αποτρέψειθανατηφόρες καρδιακές ανακοπέςκάνοντας ένα τράνταγμα για να αποκαταστήσει τον κανονικό καρδιακό ρυθμό.

Αν οι εξετάσεις του Δανού μεσοεπιθετικού είναι καλές, τότε θα επιστρέψει στον Άγιαξ όπως όλα δείχνουν, ωστόσο σε διαφορετική περίπτωση ο Έρικσεν θα αποσυρθεί από τα γήπεδα και θα αφήσει πίσω τη λαμπρή καριέρα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments