Αθλητισμός

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ 0-0: “Άσφαιρος” ο δικέφαλος του Βορρά

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ 0-0: “Άσφαιρος” ο δικέφαλος του Βορρά
Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ 0-0: Ο δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, παρά τις ευκαιρίες που είχε για γκολ.

Σλόβαν Μπρατισλάβας και ΠΑΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την αγωνιστική του Europa Conference League. Ο δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη σε ένα αγώνα χωρίς φιλάθλους λόγω του ότι στην Σλοβακία έχει επιβληθεί lockdown.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ είχε ανεβασμένα ποσοστά κατοχής στα επίπεδα από το 60% έχοντας 85% επιτυχημένες μεταβιβάσεις της μπάλας. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας ο ΠΑΟΚ έφτασε στην καλύτερη στιγμή του στον αγώνα με την ευκαιρία του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

UEFA CONFERENCE LEAGUE 2021-2022 / ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΠΑΟΚ

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Το πρώτο πεντάλεπτο στη Σλοβακία πέρασε χωρίς κάτι το αξιόλογο για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ απείλησε μόνο με την εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς από τα αριστερά. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε  από την αρχή του αγώνα να κρατήσει την οργάνωση του και να αναλάβει βασισμένος σε αυτήν τα ηνία του παιχνιδιού.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Λουτσέσκου έχει τοποθετήσει τον Μπίσεσβαρ αριστερά και έχει δώσει επιτελικό ρόλο στον Ομάρ Ελ Καντουρί. Από ανέβασμα του Μπίσεσβαρ ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη του ευκαιρία να γίνει απειλητικός με το φάουλ που κέρδισε ο Σουριναμέζος και εκτέλεσε ο Γιασμίν Κούρτιτς.

Στο πρώτο 20λεπτο ο ΠΑΟΚ δείχνει υπομονή προσπαθώντας να χτίσει επιθέσεις από την πίσω ζώνη. Για την ώρα δεν έχει καταφέρει να βάλει στο παιχνίδι τον Άντριγια Ζίβκοβιτς, παρά τις αλλαγές πλευράς που επιχειρεί ο Σέρβος. Οι περισσότερες επιθέσεις εκδηλώνονται από τα αριστερά με Σίντκλεϊ και Μπίσεσβαρ. Είναι ενθαρρυντικό για το Δικέφαλο ότι έχει καταφέρει να κρατήσει σχετικά εύκολα την Σλόβαν μακριά από την περιοχή του Πασχαλάκη.

Στον δεύτερο ημίχρονο

Οι Σλοβάκοι αρχίζουν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο και να φτάνουν πιο τακτικά στην περιοχή του Πασχαλάκη. Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει την καλή του οργάνωση και προσπαθεί χωρίς υπομονή να βγει προς την επίθεση. Το παιχνίδι είναι πλέον περισσότερο ισορροπημένο με τον Δικέφαλο να μην έχει κάποια καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Λουτσέσκου προχώρησε σε διπλή αλλαγή με τους Σβιντέρσκι και Μουργκ στο ματς στη θέση των Άκπομ και Ελ Καντουρί στην προσπάθεια να δώσει περισσότερη ώθηση στην ομάδα του για να πετύχει το γκολ που ψάχνει σε αυτό το τελευταίο 20λεπτο.

Ο Αλεξάντρου Μίτριτσα μπαίνει στον αγώνα για τα τελευταία λεπτά αντί του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με τον Ρουμάνο μεσοεπιθετικό να κάνει αισθητή την παρουσία του με το που μπήκε στο παιχνίδι σε4 δύο περιπτώσεις . Πάνω κάτω η μπάλα στα τελευταία λεπτά.

Οι συνθέσεις

ΣΛΟΒΑΝ: Χόβαν, Μεντβέντεβ, Κάσια, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο, Άγκμπο, Ράμπιου, Γκριν, Βάις, Ζμρχαλ, Χέντι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Σίντκλει, Εσίτι, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Άκπομ.

UEFA CONFERENCE LEAGUE 2021-2022 / ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΠΑΟΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments