Ελλάδα

Αθηνά Λινού: Με σημαία του ΠΑΣΟΚ στη συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου

Αθηνά Λινού: Με σημαία του ΠΑΣΟΚ στη συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου
Αθηνά Λινού: Η λοιμωξιολόγος βρέθηκε στην προεκλογική συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου στο Θησείο, δηλώνοντας την στήριξη της.

Πολλές εκπλήξεις περιελάμβανε η συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου στο Θησείο. Μία εξ αυτών ήταν η παρουσία της Αθηνάς Λινού, καθηγήτριας επιδημιολογίας, η οποία φωτογραφήθηκε με αρκετά στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. κρατώντας μια σημαία του ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Λινού ήταν πολύ ευδιάθετη και συνομίλησε με πολλά στελέχη που ήταν συγκεντρωμένα στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού. Μάλιστα φωτογραφήθηκε με τον πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη και τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιώργο Καμίνη.

Το παρελθόν της με τον Γιώργο Παπανδρέου

Η κυρία Λινού πάντως είναι γνώριμη στη Χαριλάου Τρικούπη, το 2009 επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου ήταν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθηνών, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί. Βέβαια, πέρα από το ΠΑΣΟΚ είναι πρόσωπο με επαφές και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στις 12 Νοεμβρίου 2020 από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής είχε προτείνει να οριστεί η κυρία Λινού υπουργός Υγείας κοινής αποδοχής. Την επόμενη η ημέρα η κυρία Λινού σε συνέντευξή της είχε ερωτηθεί αν γνώριζε για την πρόταση που θα έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και απάντησε «ερωτήθηκα αν θα με πείραζε να χρησιμοποιήσει το όνομά μου στη Βουλή και είπα “βεβαίως όχι”».

Μάλιστα ερωτηθείσα τι θα απαντούσε σε μια τέτοια πρόταση, η Αθηνά Λινού είπε ότι «είναι πολύ υποθετικό. Είναι απόφαση του πρωθυπουργού. Αυτή τη στιγμή “καιγόμαστε” με τον κορωνοϊό και το πώς θα εφαρμόσουμε τα καλύτερα δυνατά μέτρα. Νομίζω ότι αυτό είναι για το μέλλον».

“Εγώ είμαι Γιώργος, δεν είμαι γενικώς ΠΑΣΟΚ”

Σε συνέντευξή της στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα σχολίασε ότι “Εγώ είμαι Γιώργος, δεν είμαι γενικώς ΠΑΣΟΚ”. “Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ήμουν, ακόμα και ως υποψήφια δεν ήμουν μέλος του κόμματος.

Ήμουν πάντα φίλη του Γιώργου γιατί εκτιμώ τον άνθρωπο πολύ βαθιά, τον ξέρω πολλά χρόνια και νομίζω ότι σε αυτή την εποχή τον χρειαζόμαστε και για τις κοινωνικές του απόψεις, αφού έχει σπουδάσει κοινωνιολογία και για την βαθιά δημοκρατία που εκφράζει, οπότε για αυτόν τον λόγο ήμουν χθες εκεί” περιέγραψε η καθηγήτρια επιδημιολογίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments