Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο : Έδωσε τη φανέλα και τα παπούτσια του σε δύο μικρούς φαν

Γιάννης Αντετοκούνμπο : Έδωσε τη φανέλα και τα παπούτσια του σε δύο μικρούς φαν
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Έλληνας σούπερ σταρ έμεινε για… λίγη παραπάνω ώρα στο παρκέ για να κάνει μια έκπληξη.

Ένα όνειρο είχαν δύο μικροί φαν του Γιάννη Αντετοκούνμπο να τον συναντήσουν από κοντά και ο Έλληνας σούπερ σταρ αποδέχτηκε αυτή τη πρόκληση και πραγματοποίησε το όνειρο των δύο μικρών παιδιών. O Γ. Αντετοκούνμπο πατέρας δυο παιδιών έχει αδυναμία σε όλα τα παιδιά και πάντα βρίσκει τρόπο να μας το δείχνει.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με του Ντένβερ Νάγκετς (νίκη με 120-109) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε για… λίγη παραπάνω ώρα στο παρκέ. Ο «Greek Freak» είδε σε ένα σημείο της εξέδρας δύο μικρούς θαυμαστές του, ο ένας εκ των οποίων έχει γενέθλια σε λίγες μέρες. Σχεδόν ταυτόχρονα τους προσκάλεσε στο παρκέ για να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία όμως οι εκπλήξεις… δεν σταμάτησαν εκεί. Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο πρωταθλητής του NBA χάρισε στους δύο μικρούς του φίλους τη φανέλα και τα παπούτσια με τα οποία αγωνίστηκε. Τα παιδάκια ξετρελάθηκαν και έλαμπαν τα προσωπάκια τους. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε ποτέ να πάρει το 8χρονο ξανθό αγοράκι.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ομάδα των Milwaukee Bucks ανέβασαν το συγκινητικό στιγμιότυπο στο twittter

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Λίγα λόγια για εκείνον

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1994 στου Ζωγράφου από Νιγηριανούς γονείς. Είναι Έλληνας επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής νιγηριανής καταγωγής. Μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στη χώρα μας. Οι δυσκολίες στα παιδικά του χρόνια για τον ίδιο και την οικογένειά του ήταν πολλές. Κανείς δε θα στοιχημάτιζε πως αυτό το παιδί θα φτάσει στ’ άστρα. Μερικά χρόνια αργότερα, ο Γιάννης είναι στην κορυφή του κόσμου. MVP στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, στο NBA. Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Α2 κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ως παίκτης του Φιλαθλητικού. Κατόπιν επιλέχθηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ στη θέση 15 από τους Μιλγουόκι Μπακς το 2013, όπου και εξελίχθηκε στον κορυφαίο παίκτη της ομάδας στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες. Έχει τον αριθμό 34 στην φανέλα του και το αγωνιστικό παρατσούκλι του είναι The Greek Freak. Όλοι οι έλληνες είμαστε περήφανοι για εκείνον και όσα έχει καταφέρει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments