Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η διαφορετική εικόνα που έδειξε στο J2US

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η διαφορετική εικόνα που έδειξε στο J2US
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε στην διαγωνιζόμενη, «Η εικόνα που είχα για σένα πριν αδικεί αυτό που είσαι».

Πολύ του άρεσε του Χάρη Βαρθακούρη που πήρε απόσταση σε αυτό το live από την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη καθώς οι σχέσεις τους όπως έχουμε δει στα τελευταία live δεν είναι καθόλου καλή.

«Έχουμε ανάγκη από ένα διάλειμμα με το δικό μου το ζευγάρι» είπε στο εισαγωγικό βίντεο και αμέσως μετά ανέβηκε στη σκηνή με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το ζευγάρι δοκιμάστηκε στο κομμάτι The Time of my Life.

«Ξετρελάθηκα, ταιριάζετε πάρα πολύ» σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου και της άρεσε και ότι άκουσε τον Χάρη να ερμηνεύει και στα αγγλικά.

«Αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία που θα είχα να τραγουδήσω ξένο γι αυτό το πρότεινα» είπε και έριξε το καρφάκι του ο τραγουδιστής.

Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν πολύ θετική στην κριτική της ενώ έκανε και μία εξομολόγηση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Η εικόνα που είχα για σένα πριν αδικεί αυτό που είσαι. Δεν είχα κακή εικόνα, έχεις περισσότερο περιεχόμενο από όσο νόμιζα. Είναι ένα κορίτσι με ποιότητες που δεν είχαμε καταλάβει».

Η Δέσποινα Βανδή είπε ότι με αυτό το ντουέτο το ζευγάρι θα μπορούσε να διεκδικήσει και τη νίκη στον τελικό.

«Δυστυχώς και εγώ έκρινα το βιβλίο από το εξώφυλλο αρχικά, όταν μου την πρότειναν. Τελοσπαντων αυτά είναι μαθήματα ζωής» είπε και ο Χάρης Βαρθακούρης αναφερόμενος στην ντάμα του.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Λίγα λόγια το μοντέλο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μοντέλο με συμμετοχή σε εκπομπές μόδας.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο My style Rocks. Η όμορφη ξανθιά, η οποία έχει επίσης το πέρασμά της από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate», έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα και είναι συγγενής με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο. Είναι παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος έχει διορθώσει κάποιες ατέλειές της, γεγονός που δεν κρύβει και η ίδια.

Το σίγουρο είναι πως ο σύζυγός της έχει κάνει φοβερή δουλειά και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και ελκυστικό. Το 24χρονο μοντέλο έχει δικό του online μαγαζί με ρούχα και χαρακτηρίζει το στιλ του κυριλέ chic. Έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε διαφήμιση για το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, η οποία είχε διχάσει την κοινή γνώμη, επειδή συμμετείχαν σε αυτήν κορίτσια που υποδύονταν τις νοσοκόμες με πολύ σέξι αμφίεση, σύμφωνα με την Espresso.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments