Αθλητισμός

Νεϊμάρ: Δύο μήνες εκτός δράσης λόγω σοβαρού τραυματισμού

Νεϊμάρ: Δύο μήνες εκτός δράσης λόγω σοβαρού τραυματισμού
Νεϊμάρ: Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πρόκειται να μείνει εκτός για δύο μήνες, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που υπέστη.

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Νεϊμάρ, καθώς μένει εκτός δράσης για δύο μήνες. Ο λόγος είναι ο τραυματισμός του, στο ματς με τη Σεντ Ετιέν. Ο Βραζιλιάνος σταρ γύρισε τον αστράγαλο του και αποχώρησε με πατερίτσες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα νέα δεν ήταν ευχάριστα, μιας και οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του συλλόγου κάνουν λόγο πως θα μείνει εκτός δράσης 6-8 εβδομάδες. «Ώρα να αναρρώσω, δυστυχώς τέτοιες αναποδιές είναι μέρος της ζωής ενός αθλητή. Τώρα αυτό που πρέπει να κάνω είναι να σηκώσω το κεφάλι και να συνεχίσω. Θα επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός» είχε τονίσει ο ίδιος αμέσως μετά τον τραυματισμό του.

Η ανάρτηση

Λίγα λόγια για τον Βραζιλιάνο

Ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ, ή απλώς Νεϊμάρ είναι Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής. Αγωνίζεται με την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν και αγωνίζεται ως μέσος ή επιθετικός. Στην ηλικία των 19 κέρδισε το βραβείο του ποδοσφαιριστή της χρονιάς της Νότιας Αμερικής για το 2011 και το ΦΙΦΑ Βραβείο Πούσκας.[6]

Εντάχθηκε στη Σάντος το 2003 και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το 2013. Έκανε το ντεμπούτο του το 2009, ενώ ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης της χρονιάς για το 2011 και κέρδισε το Κόπα Λιμπερταδόρες, στο οποίο σημείωσε 6 γκολ. Αγωνίζεται επίσης και με την εθνική Βραζιλίας, με την οποία έχει κατακτήσει το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2016. Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν με ποσό ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος.

Στις 3 Αυγούστου 2017 η ομάδα της Βαρκελώνης ανακοίνωσε ότι οι νόμιμοι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή κατέβαλαν στον σύλλογο ποσό ύψους 222 εκατομμυρίων ευρώ από τη γαλλική ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν, ίσο με τη ρήτρα αποδέσμευσης της σύμβασής του, η οποία αποτελούσε και την ακριβότερη μεταγραφή που είχε γίνει μέχρι τότε. Με συμπαίκτες τους Έντισον Καβάνι και Κιλιάν Εμπαπέ δημιούργησε ένα παραγωγικό τρίο στην επίθεση της ομάδας και σημείωσε 28 τέρματα σε 30 αγώνες την πρώτη του χρονιά. Το 2020 οδήγησε με τους συμπαίκτες του την ομάδα στον τελικό του champions league για πρώτη φορά στην ιστορία της όπου και ηττήθηκαν με 1-0 από τη Μπάγερν Μοναχού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments