Ειδήσεις

Ελίφ – Επεισόδιο 977: Όσα θα δούμε σήμερα

Ελίφ – Επεισόδιο 977: Όσα θα δούμε σήμερα
Ελίφ – Επεισόδιο 977: Η μόνη λύση που απομένει στη Μελέκ είναι να πουλήσει το δαχτυλίδι, που της είχε χαρίσει ο Γιουσούφ. Λίγο πριν πάει να το πουλήσει, λαμβάνει σπουδαία νέα, που αλλάζουν ξαφνικά τις συνθήκες.

Ελίφ: Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Οι άντρες του Ταρίκ επικοινωνούν με τη Ράνα. Η Ράνα όμως διστάζει από τη μία και από την άλλη δεν θέλει να δώσει τα χρήματα, που της ζητάνε. Ο Σαφάκ είναι αποφασισμένος να φύγει. Ο Τουφάν πηγαίνει στη Ζουλιντέ και της ζητάει να πάει τον Εμιρχάν στο λούνα παρκ. Ο Σαφάκ τους βλέπει μαζί και νιώθει θλίψη. Η Παρλά γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει πως ο Κερέμ νοίκιασε σπίτι στη βοηθό του…

Ελίφ – Επεισόδιο 977

Η Μελέκ δεν έχει καθόλου χρήματα και δεν μπορεί να αγοράσει ένα παλτό για την Ελίφ, αν και βλέπει πως η κόρη της κρυώνει. Η μόνη λύση που της απομένει είναι να πουλήσει το δαχτυλίδι, που της είχε χαρίσει ο Γιουσούφ. Λίγο πριν πάει να το πουλήσει, λαμβάνει σπουδαία νέα, που αλλάζουν ξαφνικά τις συνθήκες.

Η Παρλά έχει τρελαθεί από τη ζήλια της. Όταν βλέπει την Ασλί της κάνει παρατήρηση και εκείνη δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο. Τη στιγμή που πρόκειται να μάθει το λόγο, εμφανίζεται ο Κερέμ.

Η Ζουλιντέ νιώθει μεγάλη αγωνία καθώς ο Τουφάν επιμένει να θέλει να πει την αλήθεια στον Εμιρχάν. Θα καταφέρει και αυτή τη φορά η Ζουλιντέ να τον αποτρέψει; Ο Σαφάκ είναι δυστυχισμένος. Η Λεμάν δεν αντέχει να τον βλέπει έτσι και αποφασίζει να επισκεφθεί τη Ζουλιντέ, χωρίς να το μάθει η Αλέβ. Δεν είναι όμως τόσο τυχερή, η Αλέβ το μαθαίνει.

Η Ράνα προσπαθεί να πάρει με το μέρος της τους άντρες του Ταρίκ ενώ η Χουμεϊρά αισθάνεται καλύτερα από ποτέ εξαιτίας του Λεβέντ…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments